ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αντωνίου: «Άλλα είχαμε σχεδιάσει για το παιχνίδι αλλά…»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σωτήρη Αντωνίου από τη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας και από τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σωτήρη Αντωνίου από τη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας και από τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ.

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την καθαρή και δίκαια νίκη την οποία έκανε σήμερα.  Εμείς είχαμε σχεδιάσει αλλιώς το παιχνίδι. Νομίζω όμως όταν δέχεσαι δύο τέρματα στο 5΄οποιοδήποτε σχέδιο παιχνιδιού είχες προγραμματίσει δεν μπορείς να υπολογίζεις σε αυτό.

Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και νομίζω πως το παιχνίδι κρίθηκε εκεί πέρα. Απο τη στιγμή που δεχθήκαμε και τρίτο τέρμα σε μία γεμάτη Τούμπα ήταν δύσκολο να σταθείς στον αγωνιστικό χώρο και να επιδιώξεις κάτι καλύτερο. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια του παιχνιδιού, καταρχήν να μην ξεφύγει το σκορ και δεύτερον να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και με την αλλαγή σχηματισμού την οποία και κάναμε ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας.

Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι που δεν χωράνε πολλά σχόλια, για το ποιος ήταν καλύτερος και για το ποιος έπρεπε να κερδίσει. Εμείς αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε ήταν τα λάθη τα οποία κάναμε, τον τρόπο με τον οποίο δεχθήκαμε αυτά τα τέρματα στην αρχή του παιχνιδιού και από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε καθώς έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στον αγώνα τον οποίο κάνουμε για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.»

Απομαγνητοφώνηση: Λάμπρος Αρναούτογλου / LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Back to top button