Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον της Μονακό για Νίκο Δόση!

Σταθερά βήματα προόδου κάνει ο Νίκος Δόσης με την Έστερσουντ σε τέτοιο βαθμό που η Μονακό φαίνεται ότι τον έχει βάλει στο μάτι!

Σταθερά βήματα προόδου κάνει ο Νίκος Δόσης με την Έστερσουντ σε τέτοιο βαθμό που η Μονακό φαίνεται ότι τον έχει βάλει στο μάτι!

Δημοσίευμα του footmercato.net υποστηρίζει πως ο Νίκος Δόσης είναι στη μεταγραφική λίστα των Μονεγάσκων. Ο 20χρονος χαρακτηρίζεται ως «πολλά υποσχόμενο ταλέντο» στη Σουηδία και μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στις 13 συμμετοχές του με την Έστερσουντ στο πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει με εμφανίσεις του.

Η Μονακό, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, εκτιμά πολύ τα όσα έχει δει έως τώρα από τον νεαρό διεθνή με Σουηδία και Ελλάδα στις μικρές εθνικές. Γι’ αυτό και τον έχει στο μπλοκάκι της. Επιπλέον αναφέρεται πως η Αταλάντα, η οποία τσεκάρει γενικά για νεαρούς παίκτες, έχει επίσης ενθουσιαστεί από τον νεαρό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το σουηδικό κλαμπ έως το καλοκαίρι του 2022.

Οι καλές συστάσεις που συνοδεύουν τον 20χρονο χαφ είναι αρκετές. Και στη Σουηδία τονίζουν κατά καιρούς ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με προδιαγραφές να πάει ψηλά. Προς το παρόν στην Έστερσουντ παίρνει ευκαιρίες μπαίνοντας στα ματς ως αλλαγή και φαίνεται πως δεν θα αργήσει η στιγμή να κερδίσει και τη φανέλα του βασικού.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button