Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν»: Απάντησε στην ανακοίνωση Σακελλάρη η ΕΠΣΦ!

Η προεκλογική κόντρα μεταξύ Κορδολέμη και Σακελλάρη έχει «ανάψει» για τα καλά με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Η προεκλογική κόντρα μεταξύ Κορδολέμη και Σακελλάρη έχει «ανάψει» για τα καλά με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Τη χθεσινή ανακοίνωση του υποψηφίου για την Προεδρία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κωνσταντίνου Σακελλάρη δυστυχώς δεν την έχουμε για να μπορέσετε να την διαβάσετε και ο λόγος είναι απλώς, καθώς ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ!

Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε… μάλλον.

Όπως και να έχει, έχουμε την απάντηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας:

Τα όσα εκθέτει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ε.Π.Σ.Φ. κύριος Κων/νος Σακελλάρης στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε στις 23-06-2021 καταδεικνύουν τον πανικό του για τη διαισθανόμενη από τον ίδιο και όσον ούπω επερχόμενη εκλογική του ήττα, η οποία δεν θα είναι άλλο τι, παρά αποτέλεσμα της αμετροέπειάς του, του υπερφίαλου εγωκεντρισμού του, των γνωστών πλέον σε όλα τα μέλη της Ε.Π.Σ.Φ. παράνομων πρακτικών και μεθοδεύσεών του και της διάθεσής του να μετατρέψει την Ε.Π.Σ.Φ. σε «τσιφλίκι» του, πράγμα που αποδεδειγμένα έπραξε κατά τη διάρκεια της παρελθούσης θητείας του ως Προέδρου της Ενώσεως και το οποίο ενοχλείται που εμείς δεν πράξαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας και ούτε ασφαλώς θα πράτταμε ποτέ, θέτοντας πάνω από όλα το καλώς νοούμενο συμφέρον των ποδοσφαιρικών σωματείων – μελών μας.

Αφού λοιπόν θυμίσουμε στον κύριο Σακελλάρη ότι για τη νομιμότητα της παρούσης Διοικήσεως της Ε.Π.Σ.Φ. έχει αποφανθεί αμετακλήτως το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. με την υπ’αριθ. 20/2020 απόφασή του. του ευνόααστε καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά του με την φιλική συμβουλή «κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Διαβάστε επίσης

Back to top button