Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μετά τον Τικίνιο… έρχονται κι΄άλλοι!

Μετά την συμφωνία με τον Τικίνιο, ο Ολυμπιακός... φουλάρει για την απόκτηση εξτρέμ, ενώ «ψάχνεται» συνολικά για επτά θέσεις.

Μετά την συμφωνία με τον Τικίνιο, ο Ολυμπιακός… φουλάρει για την απόκτηση εξτρέμ, ενώ «ψάχνεται» συνολικά για επτά θέσεις.

Ο Τικίνιο αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στη χώρα μας και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «ανοίξει» τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις.

Η Livesport αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα… φουλάρουν για την απόκτηση δύο πρωτοκλασάτων εξτρέμ, με τους Ρις Νέλσον και Κέβιν Ενκουντού να βρίσκονται σταθερά ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ψάξουν παίκτες για αρκετές ακόμα θέσεις, αφού το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα «τσεκάρει» περιπτώσεις για την θέση του τερματοφύλακα, για την άμυνα (στόπερ και πλάγια μπακ) καθώς και για το κέντρο.

Φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν από τις υποθέσεις των Ρούμπεν Σεμέδο, Ζοσέ Σα και Μαντί Καμαρά, που ίσως αποχωρήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button