Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει πίσω τον Ρενάτο Σάντσες η Μπάγερν (pic)

Την επιστροφή του Ρενάτο Σάντσες, τον οποίο είχε πουλήσει στην Λιλ φέρεται να εξετάζει η Μπάγερν.

Την επιστροφή του Ρενάτο Σάντσες, τον οποίο είχε πουλήσει στην Λιλ φέρεται να εξετάζει η Μπάγερν.

Στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων βρίσκεται ο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά.

Ο 23χρονος άσος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας της Λιλ, η οποία είχε σαν κατάληξη την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορίας της, αλλά και του πρώτου μετά από δέκα χρόνια καθώς κατέγραψε στο ενεργητικό του 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο νεαρός χαφ βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας, η οποία συμμετέχει στο Euro του 2020 έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις, που πραγματοποιεί στην μεσαία γραμμή των «Θαλασσοπόρων» του Φερνάντο Σάντος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, η Μπάγερν φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Σάντσες. Οι Βαυαροί είχαν αποκτήσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2016 καταβάλλοντας, το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπενφίκα όπου και άνηκε.

Πάραυτα ο παίκτης δεν κατάφερε να πιάσει στην γερμανική ομάδα, η οποία την σεζόν 2017-18 τον έδωσε δανεικό στην Σουόνσι και το καλοκαίρι του 2019 πουλήθηκε στην Λιλ, έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο στην συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο πλευρές μεταξύ τους είχε μπει ειδική ρήτρα, σύμφωνα με την οποία η Μπάγερν μπορεί να κάνει εκ νέου δικό της τον παίκτη, καταβάλλοντας στην γαλλική ομάδα το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ…

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button