Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο Kibja έδωσε το τρίποντο στον Όμβρο!

Η τοπική Θύελλα Ροδωνιάς αντιμετώπισε την ομάδα της Ομβριακής σε ένα παιχνίδι που ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη.

Η τοπική Θύελλα Ροδωνιάς αντιμετώπισε την ομάδα της Ομβριακής σε ένα παιχνίδι που ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη.

Γράφει ο Γιώργος Ντζιαβίδας

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν τον τελευταίο τους αγώνα εντός έδρας, αλλά και της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου, αφού την επόμενη και τελευταία  αγων/κή, θα πάρουν τους 3 βαθμούς α.α. από την ομάδα της Δίβρης, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Ροδωνιάς σ΄αυτό τον Β΄γύρο δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη, εξαιτίας πολλών προβλημάτων που προέκυψαν στην πορεία του πρωταθλήματος.

Στα θετικά πάντως και ευχάριστα για τους γηπεδούχους, η επιστροφή στην δράση και πάλι  μετά έναν ολόκληρο γύρο, του Κατσακιώρη Ν., ο οποίος επέστεψε υγιής, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αγώνα του πρώτου γύρου με την ομάδα της Ομβριακής, στο γήπεδο Δομοκού. Σιδερένιος Νικόλα!

Στο παιχνίδι τώρα να πούμε πως το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς τέρματα, αλλά και φάσεις.

Στο Β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να προηγηθούν. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν την ισοφάριση με ένα υπέροχο τέρμα σε μια αντεπίθεσή τους, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε πολύ , αφού δέχθηκαν σχεδόν αμέσως το δεύτερο τέρμα, το οποίο έδωσε και τη νίκη στους παίκτες του ΟΜΒΡΟΥ.

ΓΚΟΛ:

60΄ο kibja σημείωσε με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-1.

75΄υπέροχος συνδυασμός Ντζιαβίδα, Κυρμιτσή και Τζόλη, με τον τελευταίο να μπαίνει από την αριστερή πλευρά και με ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

77΄Ο Kibja και πάλι, θα σημειώσει το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε πως στο Β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τις φάσεις για τέρμα, αλλά ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ο Ζαγγανάς , ήταν σε καλή μέρα και δεν επέτρεψε να σημειωθεί άλλο γκολ.

Πολύ καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  κ. Κουρεμάδα Κ. και των βοηθών του Ζαφείρη Γ. και Βλάχου Ε.

Οι συνθέσεις:

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Ι.): Ζαγγανάς, Πετρόπουλος, Κρέτσης Χ., Κολόκας, Κρέτσης Χ., Κωνσταντίνου(46΄Γιαννούτσος Ι), Αγγέλης(λ.τρ.26΄Μπακογιάννης Κ.), Κατσακιώρης Ν., Τζόλης, Κυρμιτσής, Ντζιαβίδας

“ΟΜΒΡΟΣ”(Ξεζώνοτος Κ.):Καρκαβίλας, Τσόκανος, Σταυρόπουλος, Ζήσιμος, Κατσιούλας, Ξεζώνοτος(40΄λ.τρ. Ζάντζας), Γκελπενής, Μαγκλάρας, Παλιουδάκης(55΄Κουνής Ν.), Αλαμάνης, Kibja

Διαβάστε επίσης

Back to top button