Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Μουρίνιο αναζητά νίκη και θέαμα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χρειάζεται καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα, απέναντι την Τότεναμ το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να ενθαρρύνει τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από τη δυσαρέσκεια του Μουρίνιο για τις μεταγραφές, η ήττα (3-2) από την Μπράιτον, δημιούργησε πρώιμες διαμαρτυρίες από τους οπαδούς και τους πρώην παίκτες για την κατάσταση της ομάδας.

 

Η Γιουνάιτεντ νίκησε την Λέστερ στην πρεμιέρα της της Premier League, αλλά η Τόττεναμ παρουσιάζει μια πολύ διαφορετική ποιότητα.

 

Αριθμοί και στατιστική δείχνουν ότι η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, δεδομένου ότι στα χρόνια της Premier League οι «πετεινοί» έχουν καταφέρει μόλις οκτώ νίκες εναντίον της Γιουνάιτεντ, η οποία έχει 33 νίκες επί των Βόρειων Λονδρέζων. Ακόμη και πρόσφατα, όπου η Γιουνάιτεντ έχασε τον αέρα της κυριαρχίας, η Τότεναμ έχασε στα τελευταία τέσσερα ταξίδια της στο Old Trafford.

 

Αλλά η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ξεκίνησε καλά τη νέα σεζόν με νίκες επί της Νιούκαστλ και της Φούλαμ και ενώ δεν έκανε καμία μεταγραφή κράτησε ενωμένη την εντυπωσιακή ομάδα της.

 

Δεν θα ήταν έκπληξη εάν ο Μουρίνιο έκανε αλλαγές στην άμυνα, ενάντια σε μια επίθεση με Χάρι Κέιν, Ντέλε Αλι και Κριστιάν Ερικσεν.

 

Η Μπέρνλι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, χωρίς νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια της, θα επισκεφτεί τη Φούλαμ, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ήττες.

 

Οι πρωταθλητές της Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησαν την σεζόν με δύο νίκες, συμπεριλαμβανομένης αυτής με 6-1 επί της Χάντερσφιλντ, και αναμένουν να διατηρήσουν το απόλυτο όταν επισκεφτούν την Γουλβς το Σάββατο.

 

Ο νέος προπονητής της Αρσεναλ Ουνάι Έμερι, είχε πολύ δύσκολο ξεκίνημα στη Premier League, γνωρίζοντας ήττες από Μάντσετσερ Σίτι και Τσέλσι. Οι «κανονιέρηδες», θα υποδεχθούν το Σάββατο τη Γουέστ Χαμ, μία άλλη ομάδα χωρίς βαθμούς

Η αισιοδοξία των «σφυριών» μετά την άφιξη του Μανουέλ Πελεγκρίνι και η έντονη επένδυση σε νέους παίκτες, μετριάζεται από τις απώλειες με Λίβερπουλ και Μπόρνμουθ.

 

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει δύο νίκες και θα προσπαθήσει να δείξει στην Γιουναίτεντ πώς είναι να αντιμετωπίζεις τη Μπράιτον, όταν την συναντήσει στο Anfield το Σάββατο.

 

Η Τσέλσι έκανε ένα θετικό ξεκίνημα με τον νέο προπονητή της, Ιταλό Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά αντιμετωπίζει μια δύσκολη δοκιμασία στο Νιουκάστλ την Κυριακή.

 

 

 

Το πρόγραμμα των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής :

 

Σάββατο 25/8

 

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι

 

Μπόρνμουθ-Εβερτον

 

Αρσεναλ-Γουέστ Χαμ

 

Χάντερσφιλντ-Κάρντιφ

 

Σαουθάμπτνο-Λέστερ

 

Λίβερπουλ-Μπράιτον

 

 

Κυριακή 26/8

Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας

Φούλαμ-Μπέρνλι

Νιούκαστλ-Τσέλσι

 

Δευτέρα 27/8

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ

 

Η βαθμολογία (σε 2 αγ.)

Μάντσεστερ Σιτι 6

Λίβερπουλ 6

Τσέλσι 6

Μπόρνμουθ 6

Τότεναμ 6

Γουότφορντ 6

Έβερτον 4

Μπράιτον 3

Κρίσταλ Πάλας 3

Μάντσεστερ Γ. 3

Λέστερ 3

Γουλβς 1

Μπέρνλι 1

Σαουθάμπτον 1

Νιουκάστλ 1

Κάρντιφ 1

Άρσεναλ 0

Φούλαμ 0

Χάντερσφιλντ 0

Γουέστ Χαμ 0

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button