Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 4.30 σε Λονδίνο και Άμστερνταμ

Οι αγώνες Euro 2020 επιστρέφουν και μαζί τους επιστρέφουν και τα προγνωστικά του In2Sports και του Χρήστου Βενίδη στο LamiaSports.

Οι αγώνες Euro 2020 επιστρέφουν και μαζί τους επιστρέφουν και τα προγνωστικά του In2Sports και του Χρήστου Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Με το διάλειμμα το Euro 2020 επιστρέφει σήμερα με την φάση των “16”. Δυο παιχνίδια κάθε μέρα για τις επόμενες τέσσερις μέρες λοιπόν και η αρχή γίνεται σήμερα στις 19:00 στο Άμστερνταμ με την αναμέτρηση της Ουαλίας με την Δανία.

Ο αρχηγός της Ουαλίας Γκάρεθ Μπέιλ, δεν ενοχλήθηκε απ’ το γεγονός ότι η Ουαλία θεωρείται αουτσάιντερ και δήλωσε σχετικά.

«Είμαστε πάντα το αουτσάιντερ, είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό τον “τίτλο”», δήλωσε ο Μπέιλ σε συνέντευξη Τύπου πριν από το πρώτο μεγάλο ματς της νοκ-άουτ φάσης. «Όλο αυτό δεν κάνει διαφορά για εμάς. Είναι φυσιολογικό ούτως ή άλλως.

Καταλαβαίνουμε ότι η Δανία πέρασε μία πολύ δύσκολη κατάσταση τις προηγούμενες μέρες και στείλαμε όλοι μας τις καλύτερες ευχές μας στον Κρίστιαν Έρικσεν. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πιάσουμε μια καλή απόδοση στο συγκεκριμένο ματς για να προκριθούμε».

Στο δεύτερο παιχνίδι στις 22:00 η εξαιρετική εως τώρα Ιταλία θα αντιμετωπίσει στο Λονδίνο την Αυστρία. Ο προπονητής της Αυστρίας Φράνκο Φόντα δήλωσε πριν την σημερινή αναμέτρηση.

«Οι Ιταλοί ήταν η πιο πειστική ομάδα μέχρι τώρα στο τουρνουά. Νίκησαν σε όλους τους αγώνες τους και ειδικά στον τελευταίο με την Ουαλία έδωσαν την εικόνα μίας απόλυτα ανταγωνιστικής ομάδας. Δεν μπορώ να ξέρω ποιες είναι οι πιθανότητές μας… Αλλά ακόμη κι αν είναι μόλις 10%, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτό το… ποσοστό».

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button