Γ' ΕθνικήΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πήρε μπρος στο δεύτερο η Λαμία / Σκόρερ οι Μούλα και Κοντονίκος!

Φιλικό «ξεμούδιασμα» για ΠΑΣ Λαμία και Αστέρα Σταυρού, με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να επικρατεί με δύο γκολ του Μούλα και του Κοντονίκου με 2-0.

Φιλικό «ξεμούδιασμα» για ΠΑΣ Λαμία και Αστέρα Σταυρού, με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να επικρατεί με δύο γκολ του Μούλα και του Κοντονίκου με 2-0.

Το ματς:

Πρώτη φάση στον αγώνα στο 3΄όταν ο Μόσχος μάρκαρε σκληρά τον Καρλίτος με τον διαιτητή Παπακωνσταντίνου να σφυρίζει φάουλ σε καλή θέση για τη Λαμία. Ο Καρλίτος το εκτέλεσε, όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Σίψα.

Στο 15΄ο Τσιλούλης έφυγε από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι αλλά η κεφαλιά του Λόνγκο πέρασε άουτ. Καλή ευκαιρία αυτή για τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία όμως πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο 16΄σέντρα Μαρτίνεθ από τα αριστερά, ο Νούνιες ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα έκανε το σουτ αλλά ο Σίψας εντυπωσιακά απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Κόρνερ του Καρλίτος από τα δεξιά στην ακριβώς επόμενη φάση, ο Γιαννούτσος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 21΄ο Λόνγκο μέσα από τη μικρή περιοχή του Αστέρα ξέφυγε από Ακασού και Αργύρη, έκανε το πλασέ αλλά ο Μόσχος απομάκρυνε στέλνοντας τη μπάλα στα χέρια του Σίψα.

Ένα σουτ από τα αριστερά στο 24΄για τη Λαμία με τον Τσιλούλη, δεν απείλησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα Σταυρού, Άγγελο Σίψα.

Στο 29΄κεφαλιά πάσα του Καρλίτος εκτός της περιοχής, ο Τσιλούλης έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 32΄ο Αστέρας κέρδισε ένα φάουλ από τα δεξιά και αρκετά έξω από την περιοχή του Χατζηεμμανουήλ, ο Μαλισσόβας το εκτέλεσε με γέμισμα αλλά η μπάλα δεν κατέληξε σε κανέναν συμπαίκτη του αλλά άουτ.

Τεράστια ευκαιρία για τη Λαμία στο 39΄. Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Λόνγκο απευθείας, αλλά ο Μαγκλάρας (είχε περάσει στη θέση του Σίψα λίγα λεπτά νωρίτερα) έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση κρατώντας το 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα ωραίο σουτ του Μούλα από τα αριστερά, το οποίο έπεσε και απομάκρυνε ο Μαγκλάρας.

Αρκετές οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο κατά κύριο λόγο για τη Λαμία, η οποία άλλαξε εντελώς την ενδεκάδα της, κρατώντας μόνο τον Χατζηεμμανουήλ.

Στο 51΄η Λαμία άνοιξε το σκορ όταν ο Σιμόν σέντραρε από τα δεξιά ο Μούλα σούταρε και έκανε το 1-0. 

Εκτέλεση φάουλ του Μούλα στο 57΄ο Μάλτσι πήρε τη κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή του Μαγκλάρα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 60΄ο Σλίβκα βρέθηκε μέσα στη περιοχή του Αστέρα, υποδέχθηκε τη μπάλα στον αέρα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Μαγκλάρα και πέρασε άουτ.

Ωραίο σουτ του Μούλα στο 66΄εκτός της περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μαγκλάρα.

Σέντρα του Μούλα από τα αριστερά, ο Σλίβκα πάτησε περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Τσάμης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

Καταπληκτική ενέργεια από τον Κοντονίκο ο οποίος είχε πάρει νωρίτερα τη θέση του Μούλα στα αριστερά της επίθεσης της Λαμίας, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το σουτ αλλά ο Τσάμης απομάκρυνε.

Στο 78΄ο Σλίβκα με τον Μάλτσι άλλαξαν τη μπάλα, αυτή έφτασε τον Κοντονίκο ο οποίος σούταρε κερδίζοντας τον Τσάμη για το 2-0 της Λαμίας.

Σουτ ο Τσούκαλος, ο Τσάμης εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Το παιχνίδι τελείωσε με τη Λαμία να πανηγυρίζει μία ακόμη φιλική νίκη ενώ ο Αστέρας έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο του φιλικό ματς και μάλιστα με μεγάλο αντίπαλο.

Οι αρχικές ενδεκάδες του αγώνα:

ΠΑΣ Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανδάρης, Νούνιεζ, Καρλίτος, Λόνγκο Τσιλούλης, Μαρτίνεθ

Έπαιξαν επίσης: Κοσέλεφ, Νάγκι, Κ. Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Τερεζίου, Λαμπρόπουλος, Στάνκο, Σαραμαντάς, Σιμόν, Μάλτσι, Ακούνια, Μούλα, Τσούκαλος, Κοντονίκος

Αστέρας Σταυρού (Πέτρος Καραΐσκος): Σίψας, Λάππας, Κουδουνάς, Μόσχος, Μαλισσόβας, Ακασού, Αργύρης, Αντωνόπουλος, Κακκάβας, Αλεξίου, Παρλάντζας

Έπαιξαν επίσης: Χατζής, Δρόσος, Πολυδεύκης, Μαγκλάρας, Γιαννακάκος, Σκούρας, Μαργαρίτης, Αποστόλου, Αλτάνης, Τσάμης, Καταραχιάς, Καραπέτσας, Παπαλέξης

Διαβάστε επίσης

Back to top button