Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σενάριο εμπλέκει τον Άρη με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά! (pics)

Σε ένα «τρελό σενάριο» εμπλέκεται ο Άρης από τα αγγλικά ΜΜΕ, καθώς «συνδέουν» τους «κίτρινους» με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά της Φούλαμ!

Σε ένα «τρελό σενάριο» εμπλέκεται ο Άρης από τα αγγλικά ΜΜΕ, καθώς «συνδέουν» τους «κίτρινους» με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά της Φούλαμ!

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της Mirror, «αποκαλύπτει» πως η ΠΑΕ Άρης έχει καταθέσει πρόταση ύψους…. τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών στην Φούλαμ Αμπουμπακάρ Καμαρά!

Αναμφίβολα ο Άρης θέλει να κάνει δυνατές μεταγραφές και ο Θόδωρος Καρυπίδης προτίθεται να κάνει 5-6 ποιοτικές κινήσεις (κρατώντας ψηλά το μπάτζετ παρά τις υποθέσεις Πορτίγια και Οριόλ), ωστόσο τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι είναι ουτοπικά.

Ο Αμπουμπακάρ είναι 26 ετών, Μαυριτανός (διεθνής) και με ύψος 1.77μ. αγωνίζεται στην επίθεση.

Ανήκει στη Φούλαμ από το 2017 και τις τελευταίες δύο χρονιές έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Μαλάτιασπορ και Ντιζόν.

Νωρίτερα στην καριέρα του έχει περάσει από Μονακό (ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της), Κορτράικ, και Αμιέν.

Αν ο Άρης μπορεί να τον εντάξει στο δυναμικό του θα είναι μέσω δανεισμού όπως συνέβη τις δύο τελευταίες σεζόν στην καριέρα του. Άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 με το αγγλικό κλαμπ.

Τη σεζόν 2020/21 ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είχε 25 συμμετοχές (τις 11 στην Premier League) πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στην καριέρα του έχει συνολικά 176 συμμετοχές και 35 γκολ, 93 εκ των οποίων στην Φούλαμ με την οποία έχει σκοράρει 17 φορές.

Την ίδια ώρα ο Σαντιάγκο Γκαρσία είναι μια επιλογή, αλλά όχι η πρώτη για την ΠΑΕ Άρης!

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα και πιο κάτω τα στατιστικά της καριέρας του, καθώς επίσης και βίντεο

Πηγή: Sportime.gr

Photo Credits: Getty Images

Διαβάστε επίσης

Back to top button