Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα με γκολ στο 3.70 σε Σεβίλλη και Βουδαπέστη

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Με τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ σε ρόλο εκτελεστή η Δανία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Euro 2020, όπου θ΄ αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα, ανάμεσα στην Ολλανδία και στην Τσεχία.

Πρώτη συνάντηση με την Ουαλία σε μεγάλο τουρνουά, ανέδειξε μεγάλους νικητές τους Δανούς με 4-0, χάρις σε δύο γκολ του επιθετικού της Νις, Κάσπερ Ντόλμπεργκ (27΄, 48΄), ο οποίος στα 23 του χρόνια απέδειξε ότι είναι ένας γεννημένος σκόρερ, ενώ στα τελευταία λεπτά οι Μέλε (88΄) και Μπρεϊθγουέιτ (90΄+5) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της ομάδας τους.

Αν και χρειάστηκε την παράταση στη φάση των «16»  απέναντι στην υπερμαχητική Αυστρία, η Ιταλία ήταν εξαιρετική μετά το 90λεπτο, και δίκαια πηρε την πρόκριση με 2-1.

Μαζί με το «εισιτήριο» για την οκτάδα, πάντως, οι Ιταλοί σημείωσαν και νέο ρεκόρ, καθώς διεύρυναν στους 31 αγώνες το αήττητο σερί τους. Ωστόσο, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται και να δέχονται γκολ, μετά από 11 διαδοχικές αναμετρήσεις.

Περνάμε στις σημερινές αναμετρήσεις που θα τις συνδυάσουμε σε μια δυάδα. Στις 19:00 στην Σεβίλλη το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στο μεγαλύτερο ίσως παιχνίδι της φάσης των “16”. Ενώ στις 22:00 στην Βουδαπέστη η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button