Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Νίκος Μπαδήμας νέος τεχνικός του Εργοτέλη

Ο 47χρονος κόουτς που ήταν στο τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει από σήμερα τα «ηνία» των Κρητικών

Ο 47χρονος κόουτς που ήταν στο τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει από σήμερα τα «ηνία» των Κρητικών

Ο Νίκος Μπαδήμας είναι ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, καθώς ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Μπαδήμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Ο Νίκος Μπαδήμας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 1974 και τα δυο τελευταία χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Αθηναίος τεχνικός ταυτόχρονα διετέλεσε τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής και προπονητής της Κ19 ενώ νωρίτερα και για τρία χρόνια (2016-2019) είχε αναλάβει τα ηνία της Κ17 των Ηπειρωτών φτάνοντας την ομάδα στο Final-4.

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον Εργοτέλη και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Το πρότζεκτ του συλλόγου είναι πραγματικά μια πρόκληση. Στόχος και θέλω μας είναι να δώσουμε συνεχεία στην πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από τους προηγούμενους προπονητές με τα επιτελεία τους καθώς επίσης και το staff της ομάδας. Έχοντας λοιπόν μια πολύ καλή βάση θέλω να υποσχεθώ ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, με πάθος όρεξη και επιμονή» ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός της ομάδας μας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι o Νίκος Μπαδήμας έχει εργαστεί στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής αλλά και ως προπονητής των υποδομών στον Γ.Σ. Καισαριανής, στη Δάφνη Π. Φαλήρου και στην Τερψιθέα. Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου φτάνοντας εως και την Κ 19 για ν αγωνιστεί εν συνεχεία με τον ΠΑΟ Ρουφ, τον Φοίνικα Καλλιθέας, τον Α.Ο. Τερψιθέας, τον Χαραυγιακό, τον Θρίαμβο και τον Α.Ο. Τραχώνων.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button