Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Και τώρα στόπερ και 10άρι από το… πάνω ράφι

Με δύο προσθήκες στο κέντρο της άμυνας και στη θέση του επιτελικού μέσου, ο Αστέρας Τρίπολης, θα ολοκληρώσει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν και στόχος είναι να προστεθεί ποιότητα σ' αυτό.

Με δύο προσθήκες στο κέντρο της άμυνας και στη θέση του επιτελικού μέσου, ο Αστέρας Τρίπολης, θα ολοκληρώσει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν και στόχος είναι να προστεθεί ποιότητα σ’ αυτό.

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Και φέτος, οι κιτρινομπλέ, με σωστό προγραμματισμό και προσεκτικές κινήσεις κάλυψαν τις ανάγκες τους άμεσα.

Οι Αρκάδες, έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν, μετά την άμεση κίνηση για να καλυφτεί το κενό που άφησε η μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα.

Στόχος δεν είναι άλλος από το μπει η ομάδα στα play off ξανά και να πραγματοποιήσει – τουλάχιστον – καλύτερη πορεία στο Κύπελλο σε σχέση με την περσινή.

Ο Μίλαν Ράσταβατς πλέον περιμένει την προσθήκη ενός στόπερ ηγέτη κι ενός 10αριού.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν. Οπως λένε από το «Κολοκοτρώνης» πρόκειται για δύο πολύ «δυνατές» περιπτώσεις και θα απαιτηθεί υπομονή και σωστή… τακτική.

Η ομάδα, μάλιστα, εμφανίζεται διατεθειμένη να βγάλει και χρήματα από τα ταμεία της για να πληρώσει μεταγραφή. Το επόμενο διάστημα – όπως και να ‘χει – θα είναι… καυτό για να ολοκληρωθεί το ρόστερ με τα… κερασάκια στην τούρτα.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button