Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δραματική αλλαγή στάσης της Σέλτικ για Εντσάμ»

Ως μια «δραματική ανατροπή» χαρακτηρίζουν οι Σκωτσέζοι την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, μετά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της.

Ως μια «δραματική ανατροπή» χαρακτηρίζουν οι Σκωτσέζοι την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, μετά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της.

Το απόγευμα της Κυριακής (27/06) η ΑΕΚ ενημέρωσε πως αποσύρεται από την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ.

Από την πλευρά του ο 25χρονος Γάλλος μέσος, σύμφωνα με τους Σκωτσέζους, θα μιλήσει με τους ανθρώπους της Σέλτικ ζητώντας απαντήσεις μετά από την απόσυρση της ΑΕΚ από την υπόθεση.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «Daily Record», χαρακτηρίζει «δραματική ανατροπή» την συγκεκριμένη εξέλιξη, τονίζοντας πως η Σέλτικ επιζητά κάποιο αντίτιμο για να παραχωρήσει τον παίχτη στην Ένωση.

«Εν τω μεταξύ, η μετακίνηση του Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ φαίνεται πως ακυρώνεται. Αναφορές από την Ελλάδα κάνουν λόγο για απόσυρση της ΑΕΚ από την υπόθεση, από τη στιγμή που δεν μπορεί να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη ως ελεύθερο.

Πλέον εκτιμάται πως η Σέλτικ επιζητά κάποιο αντίτιμο για να παραχωρήσει τον παίχτη στην ΑΕΚ, ενώ απομένουν 12 μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Εντσάμ θυμίζουμε ότι πήγε στη Μαρσέιγ δανεικός τον Ιανουάριο, αλλά όλα πήγαν στραβά από την αρχή, με τον Βίλας Μπόας να παραιτείται γιατί δεν τον ήθελε. Ο 25χρονος έκανε ελάχιστες εμφανίσεις με τους «Μασσαλούς» στη Ligue 1 και τώρα το μέλλον του… ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button