Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα με ρίσκο απόδοσης 4.50 σε Κοπεγχάγη και Βουκουρέστι

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Η Τσεχία είναι η πρώτη έκπληξη στα νοκ άουτ ματς του Euro 2020 σημειώθηκε στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης. Η Τσεχία επιβλήθηκε 2-0 της Ολλανδίας των 10 παικτών από το 55΄ (αποβολή Ντε Λιχτ) και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου το ερχόμενο Σάββατο (3/07) στο Μπακού θα αντιμετωπίσει την Δανία.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό με την ανόητη ενέργεια του αμυντικού της Γιουβέντους, ο οποίος στην 30ή του συμμετοχή με την Εθνική Ολλανδίας έγινε ο μοιραίος για το συγκρότημα του Φρανκ Ντε Μπουρ.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Το Βέλγιο με μία φάση στο πρώτο μέρος και με το γκολ του Τοργκάν Αζάρ νίκησε με 1-0 την Πορτογαλία και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Euro 2020, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Η κάτοχος του τροπαίου Πορτογαλία ήταν καλύτερη, έχασε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί το στέμμα που είχε κατακτήσει στην Γαλλία το 2016. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο τρίτο σερί ντέρμπι που έδωσε γνώρισε την δεύτερη ήττα στο τουρνουά μετά το 4-2 από την Γερμανία κι αποχαιρετά τη διοργάνωση με δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη.

Δυο επιλογές και σήμερα με μεγαλύτερο παιχνίδι νωρίς στις 19:00 στην Κοπεγχάγη ανάμεσα σε Κροατία και Ισπανία. Ενώ η 6η αναμέτρηση για την φάση των 16 γίνεται στο Βουκουρέστι ανάμεσα σε Γαλλία και Ελβετία στις 22:00.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button