ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία: Τα συγχαρητήρια στον Κορδολέμη και η ένσταση!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία με ανακοίνωσή του έδωσε συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Μιχάλη Κορδολέμη ενώ εξέφρασε την εντύπωσή του για την ένσταση που κατατέθηκε κατά του σωματείο.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία με ανακοίνωσή του έδωσε συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Μιχάλη Κορδολέμη ενώ εξέφρασε την εντύπωσή του για την ένσταση που κατατέθηκε κατά του σωματείο από την γυναίκα του έτερου υποψηφίου για την προεδρία κας Μαρίας Παπαϊωάννου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 συγχαίρει τον Μιχάλη Κορδολέμη για την εκλογή του ως νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. μετά τις εκλογές που διεξήχθηκαν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.

Επίσης συγχαίρει και τα 10 νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα το μέλος του σωματείου μας κ. Θωμά Κοσμά.

Αλγεινή εντύπωση στην όλη διαδικασία προκάλεσε η κατάθεση ένστασης κατά του σωματείου μας για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, από την αντιπρόσωπο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας και συζύγου του ετέρου υποψηφίου για την προεδρία, κας Μαρίας Παπαϊωάννου.

Είμαστε σίγουροι ότι το νεοεκλεγέν Δ.Σ. θα εργαστεί με ομοψυχία και ζήλο για το καλό της ομάδας της πόλης μας, αλλά κυρίως για την βελτίωση της εικόνας του Φθιωτικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button