Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά ακαδημιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου!

Το διήμερο 26 & 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μώλου, το ετήσιο καλοκαιρινό τουρνουά το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου με τη βοήθεια του Δήμου Καμένων Βούρλων και της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Το διήμερο 26 & 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μώλου, το ετήσιο καλοκαιρινό τουρνουά το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου με τη βοήθεια του Δήμου Καμένων Βούρλων και της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από τη Φθιώτιδα αλλά και γενικά απ΄όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι ακαδημίες του Ερμή Άνω Λιοσίων, του Αστέρα Λαμίας, της Ανθήλης, της ΑΕ Κρήτων, της ΑΕΚ Σαραγιών, του Αίαντα Λαμίας, της ΑΕ Καλυβίων και του Άθλου Αλμυρού.

Το παρών στην διοργάνωση έδωσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Μόρας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εκπρόσωποι του ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας ενώ τον ΠΑΣ Λαμία εκπροσώπησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Συρογιάννης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ακαδημίας:

Μία πάρα πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά(λόγω lockdown) φτάνει στο τέλος της με ένα τουρνουά(26 & 27/06/21) που διοργάνωσε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΩΛΟΥ με τη βοήθεια του ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ και την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

-Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες (καύσωνας) πήραν μέρος και μας πρόσφεραν απίστευτο θέαμα(συμμετείχαν και τις 2 μέρες γύρω στα 400 παιδιά).

-Πολλά μπράβο σε όλους τους γονείς που ήταν παρόν και με κόσμιο τρόπο στηρίζαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

-Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και παράγοντες των ακαδημιών που πήραν μέρος(ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ,ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ,ΑΝΘΗΛΗ,Α.Ε ΚΡΗΤΩΝ,Α.Ε.Κ ΣΑΡΑΓΙΩΝ,ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ,Α.Ε ΚΑΛΥΒΙΩΝ,ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ) για τη δουλειά που κάνουν στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο εντός και εκτός γηπέδου.

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που βοήθησαν στη πραγματοποίηση ενός τόσο μεγάλου τουρνουά φιλοξενώντας στο γήπεδό μας τις μέρες αυτές τόσο μεγάλο όγκο αθλητών-προπονητών-παραγόντων και φυσικά φιλάθλων από όλη την ΕΛΛΆΔΑ………….

-Ευχαριστούμε το κ. Μώρα Ευάγγελο(ποδοσφαιριστής με μεγάλη θητεία σε ΑΕΚ και στο εξωτερικό), κ. Συρογιάννη Ιώάννη(γενικό αρχηγό ΠΑΕ ΛΑΜΙΑΣ), Ρούσσο Δημήτριο(υπεύθυνος scouting δικτύου ΑΕΚ), το Λεωνίδα Χαντζημιχάλη(υπεύθυνος διοίκησης δικτύου ΑΕΚ) όλο το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας που ήταν παρόν, τους διαιτητές που πήραν μέρος και τον κ. Σπυρόπουλο Ιωάννη και τον βουλευτή Φθιώτιδας και Υπουργό Οικονομικών το κ. Σταϊκουρα Χρήστο για την τιμή που μας κάναν να παρευρεθούν κατά τη διάρκεια του τουρνουά μας.

-Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους γονείς των δικών μας παιδιών για την μεγάλη εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη μεγάλη βοήθεια που είχαμε για την πραγματοποίηση του τουρνουά.

-Θα υπάρχει σύντομα βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά στη σελίδα μας.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ

ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΔΕ ΧΑΝΩ ΜΑΘΑΙΝΩ…………………..

Με εκτίμηση

το Δ.Σ

Διαβάστε επίσης

Back to top button