ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οριστικό: Ανοίγουν ξανά τα γήπεδα από 15 Ιουλίου!

Το άνοιγμα των γηπέδων από τις 15 Ιουλίου, σε ποσοστό 85% ανακοίνωσαν Γιώργος Γεραπετρίτης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Το άνοιγμα των γηπέδων από τις 15 Ιουλίου, σε ποσοστό 85% ανακοίνωσαν Γιώργος Γεραπετρίτης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Είναι πλέον οριστικό. Τα ελληνικά γήπεδα ανοίγουν ξανά μετά από περισσότερο από έναν χρόνο όπου είχε μπει λουκέτο λόγω κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσαν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από τις 15 Ιουλίου θα μπορούν ξανά να γίνουν αγώνες στην Ελλάδα παρουσία φιλάθλων.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν από την κυβέρνηση, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί κι έχουν περάσει οι 14 μέρες από τη δεύτερη δόση τους ή αποδεδειγμένα νόσαν τους τελευταίους έξι μήνες. Σε ό,τι αφορά τους ανήλικους, μπορούν να προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους.

«Είσοδος στα γήπεδα

Τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, πλέον, θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 85% της χωρητικότητάς τους.

Πρόσβαση όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τον υπουργό Επικρατείας.

Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι οι αγώνες που θα δώσουν στα καλοκαιρινά προκριματικά στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης θα γίνουν παρουσία κόσμου, σε ποσοστό 85% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button