Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανανέωσαν Μπουρσέλης και Μπουτσάκης!

Αρχή στις ανανεώσεις συμβολαίων για την ομάδα του Ηρακλείου με τους δύο μέσους, οι οποίοι μετρούν αισίως τέσσερα χρόνια παρουσίας στους «κιτρινόμαυρους».

Αρχή στις ανανεώσεις συμβολαίων για την ομάδα του Ηρακλείου με τους δύο μέσους, οι οποίοι μετρούν αισίως τέσσερα χρόνια παρουσίας στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Εργοτέλης είδε τους Κυριάκο Μαζουλουξή, Γιώργο Μανουσάκη να μετακομίζουν στη Λαμία και όφειλε, ελλείψει αδειοδότησης σε πρώτο βαθμό, να «τρέξει» με τις ανανεώσεις συμβολαίων. Έτσι, κράτησε για δύο ακόμα χρόνια στο ρόστερ του τους μέσους Αντώνη Μπουρσέλη, Γιάννη Μπουτσάκη. Αμφότεροι διένυσαν πέρυσι την 4η σεζόν τους με την ομάδα του Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση:

«Σε δυο σημαντικές εσωτερικές μεταγραφές προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης. Αντώνης Μπουρσέλης και Γιάννης Μπουτσάκης θα συνεχίσουν για δυο ακόμα χρόνια να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά την επέκταση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας σε δηλώσεις τους ανέφεραν:

Αντώνης Μπουρσέλης: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για ακόμη δύο χρόνια, γιατί νιώθω ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Ο Εργοτέλης είναι μια υγιής ομάδα με άψογο κλίμα προσφέροντας τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να είμαστε υγείες και να πραγματοποιήσουμε μια άκρως πετυχημένη σεζόν».

Γιάννης Μπουτσάκης: «Ο Εργοτέλης έδειξε τα τελευταία χρόνια πως μπορεί να χτιστεί μια ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζοντας μια νοοτροπία αξιοζήλευτη και αξιοθαύμαστη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας μου και εύχομαι τη νέα χρόνια να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου τον οποίο μας στέρησαν την προηγούμενη χρονιά εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Ελπίζω ο στόχος μας να επιτευχθεί κι εγώ προσωπικά να συμβάλω με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό».

Διαβάστε επίσης

Back to top button