Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μήνυμα του Αίολου Καρπενησίου για τη συμμετοχή του στη Β΄Φθιώτιδας!

Η διοίκηση του Αίολου Καρπενησίου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας.

Η διοίκηση του Αίολου Καρπενησίου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας πλήρη συναίσθηση των συνεπειών για το άθλημα του ποδοσφαίρου για τον σύλλογό μας και την Ε.Π.Σ Ευρυτανίας, της οποίας αποτελέσαμε ιδρυτικό μέλος το 1991, από τις 21\8\2023 συμμετέχουμε πλέον στο Πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Φθιώτιδας.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν αντιδικούμε με το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Ευρυτανίας, αλλά δυστυχώς το μοντέλο ποδοσφαίρου που προωθεί και λειτουργεί δεν ταιριάζει ούτε στις προσδοκίες μας ούτε στην ιστορία μας. Για να γίνουν πιο σαφή τα παραπάνω , να τονίσουμε ότι δεν αποχωρήσαμε παραπονούμενοι αλλά πρωταθλητές της Α’ Κατηγορίας Ευρυτανίας για τη σεζόν 2022-2023».

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στα υπόλοιπα Ευρυτανικά Σωματεία. Να ευχαριστήσουμε ταυτόχρονα την Ε.Π.Σ Φθιώτιδας για τη φιλοξενία της, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Μακρακώμης το γήπεδο του οποίου θα χρησιμοποιήσουμε ως έδρα μας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Πιστεύοντας ότι θα υπηρετήσουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου κατά τον καλύτερο τρόπο.  Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους όσους στάθηκαν αρωγοί του νέου ξεκινήματός μας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button