Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Τζαβέλλας και… τυπικά στην ΑΕΚ -Ανακοινώνεται και φεύγει αύριο για Ολλανδία

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα είναι τελικά η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις τυπικές διαδικασίες με την Αλάνιασπορ και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι πλέον «κιτρινόμαυρος».

Η Αλάνιασπορ έστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό και έτσι πλέον η μεταγραφή του Τζαβέλλα στην ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Επί της ουσίας η μεταγραφή του Τζαβέλλα έχει ολοκληρωθεί, ενώ τυπικά θα τελειώσει αύριο (Τετάρτη) όταν και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Ενωσης. Ο Τζαβέλλας μόλις ανακοινωθεί από την ΑΕΚ θα ταξιδέψει για Ολλανδία, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και να ξεκινήσει την προετοιμασία με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός τα είχε βρει εδώ και καιρό με την Ενωση, αλλά υπήρξαν καθυστερήσεις από την πλευρά της Αλάνιασπορ. Οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν, η ΑΕΚ πλήρωσε 400.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης και έκανε δικό της τον Τζαβέλλα.

Μίλησε με Μιλόγεβιτς

Μάλιστα, μετά το τέλος της οριστικής συμφωνίας και των διαδικαστικών, ο παίκτης μίλησε στο τηλέφωνο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Για την ακρίβεια αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις τέλειωσε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς ο Τζαβέλλας περίμενε να μιλήσει στον Μιλόγεβιτς για να του εξηγήσει πόσο πολύ ήθελε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «κιτρινόμαυρους». Ο Τζαβέλλας λοιπόν ανακοινώνεται αύριο και στη συνέχεια πετάει για Ολλανδία, μάλιστα το εισιτήριο του ήταν κλεισμένο ώστε από νωρίς το απόγευμα να ενσωματωθεί στην αποστολή στην Ολλανδία. Ετσι δεν είναι διόλου απίθανο να δει από κοντά το φιλικό της ΑΕΚ με την Φίτεσε στις 19:00.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button