Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συγκινεί ο Φερτόνχεν: Δίνει χρήματα σε εταιρεία στη μνήμη του πατέρα του

Μία συγκινητική αποκάλυψη έκανε η μητέρα του Γιαν Φερτόνχεν, ο οποίος θα δώσει ένα σημαντικό ποσό για την εξάλειψη της επιληψίας!

Μία συγκινητική αποκάλυψη έκανε η μητέρα του Γιαν Φερτόνχεν, ο οποίος θα δώσει ένα σημαντικό ποσό για την εξάλειψη της επιληψίας!

Μία συγκινητική ιστορία ήρθε στην επιφάνεια για τον Γιαν Φερτόνχεν, ο οποίος βρίσκεται με το Βέλγιο στο Euro 2020.

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, ο διεθνής αμυντικός της Άρσεναλ σκοπεύει να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό σε μία εταιρεία με στόχο την εξάλειψη της επιληψίας.

Ο λόγος είναι ιδιαίτερος, αφού ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ταλαιπωρήθηκε από επιληπτικά επεισόδια στα τελευταία χρόνια της ζωής του, στη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η συγκεκριμένη κατάσταση επηρέασε πολύ τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σκοπεύει να δώσει ένα ποσό σε μία εταιρεία που αναλύει τα κύματα του εγκεφάλου σε διάφορες παθήσεις όπως η επιληψία και ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να δώσει λύση σε άλλους πάσχοντες από την συγκεκριμένη ασθένεια.

Η αποκάλυψη έγινε από τη μητέρα του Γιαν Φερτόνχεν, Ρία, η οποία παραδέχθηκε πως η μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο του εγκεφάλου επηρεάσει πολύ το παιδί της, το οποίο θέλει πολύ να στηρίξει άλλους ανθρώπους που παλεύουν με έντονα συμπτώματα στην ασθένειά τους.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button