Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης: Άδεια μόνο σε Τρίκαλα, Νίκη Βόλου!

Η ΕΠΟ «έκοψε» και σε δεύτερο βαθμό τους φακέλους των Πανσερραϊκού, Χανίων. Έξι οι ΠΑΕ με άδεια σε όλη τη Super League 2.

Η ΕΠΟ «έκοψε» και σε δεύτερο βαθμό τους φακέλους των Πανσερραϊκού, Χανίων. Έξι οι ΠΑΕ με άδεια σε όλη τη Super League 2.

Και με τη βούλα πρωτάθλημα των περιορισμών και των U25 θα είναι το νέο της Super League 2. Στον πρώτο βαθμό πήραν άδεια οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Βέροια και σε δεύτερο εξετάστηκαν μόλις… 4 φάκελοι! Από αυτούς οι δύο «κόπηκαν»! Πρόκειται γι’ αυτούς των Χανίων και του Πανσερραϊκού. Αντίθετα, πέρασαν τη διαδικασία οι ΑΟ Τρίκαλα, Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Διαβάστε επίσης

Back to top button