Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 4.40 και ειδικά από 2.35 μέχρι 11.25

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsBET #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSportsBET #In2Sports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Φτάσαμε αισίως στην προημιτελική φάση του Euro 2020 μετά από κάτι παραπάνω από μισό μήνα. Ένα Euro 2020 μόνο και εξ ονόματος ήδη διαφορετικό με την διοργάνωση λόγω πανδημίας φυσικά να διεξάγεται το 2021.

Πέρα από κάθε αμφιβολία το περιστατικό που στιγμάτισε την διοργάνωση ως τώρα είναι φυσικά το περιστατικό με το Κρίστιαν Έρικσεν ευτυχώς το παραμύθι για τον 29 Δανό δεν είχε “Δράκο” αλλά είχε…happy end. O Έρικσεν πολύ έως πάρα πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά δεν πολλές φορές η ζωή έχει για μας αλλά σχέδια.

Επίσης το φετινό τουρνουά είναι η διοργάνωση των …αυτογκόλ με ήδη 7 αυτογκόλ από την αρχή της διοργάνωσης. Την αρχή έκανε ο Ντεμιράλ της Τουρκίας στο παιχνίδι με την Ιταλία και τελευταίο μέχρι στιγμής το αυτογκόλ του Ισπανού Πέδρι στο εκπληκτικό παιχνίδι των Ισπανών με την Κροατία.

Δύο αναμετρήσεις σήμερα για την προημιτελική φάση με πρώτο παιχνίδι στις 19:00 την αναμέτρηση της εξαιρετικής Ελβετίας με αντίπαλο την Ισπανία του Λουίς Ενρίκε που πάρα την πρόκριση επί της Κροατίας δεν έχει πείσει ιδιαίτερα.

Ενώ στις 22:00 υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο και την Αλιάνζ Αρένα ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία. Οι Βέλγοι χωρίς να έχουν πατήσει γκάζι μέχρι στιγμής κατάφεραν και πέρασαν το εμπόδιο των πρώην πρωταθλητών Ευρώπης Πορτογάλων. Η Ιταλοί από την άλλη με τις έως τώρα εμφανίσεις τους έχουν δημιουργήσει απαιτήσεις απo τους εαυτούς τους και τους συμπατριώτες τους.

Πολύ δύσκολη αναμέτρηση που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν οι Ιταλοί συνεχίσουν εμφατικά στον δρόμο προς τον τελικό η αν οι Βέλγοι αθόρυβα περάσουν στους τέσσερις τις διοργάνωσης και πάρουν το εισιτήριο για τον έναν από του δύο ημιτελικούς.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button