ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι δύο επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Λαμία…

Το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν ξεκίνησε και ο ΠΑΣ Λαμία επέστρεψε στη δουλειά.

Το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν ξεκίνησε και ο ΠΑΣ Λαμία επέστρεψε στη δουλειά.

Από την αρχή της εβδομάδας, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας καθώς ξεκίνησαν με αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις ενώ μετά τα εργομετρικά τεστ ακολούθησε και η πρώτη επίσημη προπόνηση.

Η δουλειά λοιπόν έχει ξεκινήσει ήδη και αναμένεται να συνεχιστεί και στο Καρπενήσι, όπου θα αποχωρήσει ο ΠΑΣ την Τετάρτη 7/7. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου ενώ θα επιστρέψει μία εβδομάδα μετά για να δώσει και τα πρώτα φιλικά του.

Όσο αφορά το ρόστερ τώρα, χθες μέσα από τις δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου έγινε γνωστό πως η Λαμία θέλει να κάνει ακόμη δύο κινήσεις για να ολοκληρώσει το ρόστερ της. Η ομάδα μετράει ήδη 8 μεταγραφές, όπου ήρθαν για να «κλείσουν» τα κενά που δημιουργήθηκαν με την τελευταία να είναι αυτή του Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος αποκτήθηκε επί της ουσίας για να αντικαταστήσει τον Ντεβίς Επασί.

Σύμφωνα τώρα με τον Γρηγορίου ο ΠΑΣ Λαμία θα πραγματοποιήσει σίγουρα δύο ακόμη μεταγραφές. Η μία θα αφορά ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται ως στόπερ. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει στο ρόστερ της τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τον Άνταμ Τζανετόπουλο, τον Ντάνιελ Αντέτζο και τον Κυριακο Μαζουλουξή. Η αποχώρηση του Λουκά Βύντρα λοιπόν φέρνει μία μεταγραφή ακόμη στη θέση σέντερ μπακ.

Η δεύτερη μεταγραφή, θα αφορά ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται ως εξτρέμ. Ο Γρηγορίου δεν διευκρίνισε σε ποια πλευρά θα παίζει άρα ίσως αυτός που θα αποκτηθεί να έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και αριστερά και δεξιά, έτσι ώστε να μπορεί να «καλύψει» τα κενά που θα προκύπτουν με τυχόν τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Τέλος, θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Λαμίας στο Καρπενήσι, αν προκύψει κάτι ή αν εντοπισθεί αδυναμία σε μία θέση στην ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει ο σύλλογος και σε τρίτη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button