Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΑΕ – Σιλεβίστας: «Προέχει η αγωνιστική ετοιμότητα των ένστολων»

Σε καμία περίπτωση η αντιπροσωπευτική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, δεν βαδίζει με αυτόματο πιλότο.

ΑΕΑΕ: Σε καμία περίπτωση η αντιπροσωπευτική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, δεν βαδίζει με αυτόματο πιλότο.

Αντίθετα και όσο στον πάγκο αυτής, βρίσκεται ο Γιάννης Σιλεβίστας, αλλά και υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Δρακόπουλος, όλα κινούνται βάσει ενός πλάνου κι ενός σχεδίου, που στη φάση που δεν υπάρχουν διεθνείς υποχρεώσεις, η ομάδα να βρίσκεται σε ετοιμότητα

Στο πλαίσιο αυτό πρόσφατα πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με τη Βουλιαγμένη, όπου έληξε με νίκη των ένστολων 1-0 και σκόρερ τον Κοντιζά στο 80’ με πλασέ.

Σε γενικές γραμμές ο Σιλεβίστας έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος κυρίως από την εικόνα που παρουσίασαν κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν.

Αγωνίστηκαν οι εξής: Τικταμπανίδης,Πάπος, Μάναλης, Τσίκλος, Νταούτης, Καραγιάννης Χρ., Καραγιάννης Ηλ., Κουκοβίνης, Μπουρνάζος, Νικολαίδης, Τσιρκινίδης (Μανιδάκης, Μελάς, Στεφανής, Μπουρλής, Ταμπάκης, Μπακόλας, Κοντιζάς).

Ο αγώνας διεξήχθη παρουσία του δημάρχουν των 3Β κ. Κωνσταντέλλου αλλά και του ΔΣ της ΑΕΑΕ, μεταξύ των οποίων ανταλλάγησαν τα δέοντα αναμνηστικά, ενώ τηρήθηκαν με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για το παιχνίδι αυτό, αλλά και για τη συνέχεια του προγράμματος ζητήθηκε η εκτίμηση του ίδιου του εκλέκτορα της ΑΕΑΕ, αλλά και γνωστό Αθηναίο προπονητή, που τα τελευταία χρόνια, έχει κατακτήσει τις καρδιές της ποδοσφαιρικής κοινότητας με παραστάσεις από πάγκους ομάδων που συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα, όπως η Βουλιαγμένη, που είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, που συμμετέχει και την οποία ευχαριστούμε πολύ.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε, ώστε να διατηρηθεί η αγωνιστική συνοχή και κυρίως να κρατηθεί ζεστή η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, ενόψει των διαφόρων διεθνών μας συμμετοχών, έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου.

Παράλληλα μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε και νέα παιδιά και μπορώ να πω, πως άφησαν άριστες εντυπώσεις, δίνοντας μου την ευκαιρία να τους υπολογίζω στο μέλλον.

Είναι τιμή μου, που βρίσκομαι όλα αυτά τα χρόνια στον πάγκο της Αθλητικής Ένωσης, και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση, για την ευκαιρία, που μου δίνουν να είμαι κοντά στους ένστολους ποδοσφαιριστές και να παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξή τους».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button