Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 4.40 και ειδικά από 2.05 έως 12.50

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #Euro2020 #LamiaSportsBet

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #Euro2020 #LamiaSportsBet

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Με «ήρωα» τον Ουνάι Σιμόν, ο οποίος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Σαρ και Ακάνζι από τα έντεκα μέτρα, η Ισπανία επικράτησε της Ελβετίας στον πρώτο προημιτελικό του Euro 2020 με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας και παράταση) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει στις 6 Ιουλίου τον νικητή του ζευγαριού Ουκρανία-Αγγλία στο Wembley του Λονδίνου.

H Ιταλία διατήρησε την παράδοση που έχει απέναντι στο Βέλγιο σε μεγάλα τουρνουά και με την 4η νίκη της σε 5 αγώνες (ένα ματς τελείωσε ισόπαλο), αυτή την φορά με 2-1 στον δεύτερο χρονικά αγώνα της οκτάδας του Euro 2020, πήρε μία πανηγυρική και απόλυτα δίκαιη πρόκριση στους ημιτελικούς, όπου την ερχόμενη Τρίτη (6/07, 22:00) θ΄ αντιμετωπίσει την Ισπανία στο Γουέμπλεϊ.

O Αντρέι Σεφτσένκο ενόψει του μεγάλου προημιτελικού του Euro2020 με τα «τρία λιοντάρια» στο «Olimpico» της Ρώμης δήλωσε σχετικά.

“Γνωρίζουμε την ποιότητα των αντιπάλων μας. Είναι μία απ’ τις καλύτερες και πιο ισορροπημένες ομάδες με καταπληκτικούς παίκτες. Θέλω να συγχαρώ τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τη δουλειά που έχει κάνει στην Αγγλία, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό γκρουπ.

Η Αγγλία ζει μετά από καιρό μεγάλες στιγμές. Γενικά το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι στα καλύτερά του, όπως φάνηκε κι από την παρουσία δύο αγγλικών ομάδων, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του Champions League.”

Δύο αναμετρήσεις και σήμερα για την προημιτελική φάση με πρώτο παιχνίδι στις 19:00 την αναμέτρηση της Τσεχίας με αντίπαλο την Δανία. Ενώ στις 22:00 υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι για τα “Τρία Λιοντάρια” με αντίπαλο την Ουκρανία στην Ρώμη.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button