Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΣτοίχημα

SentraGoal: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 13/9/20

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:30, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα ματς της ημέρας στα αποτελέσματα στοιχήματος εδώ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν έπεισε με το αγωνιστικό της προφίλ την περασμένη αγωνιστική. Η αλήθεια είναι πως κινδύνεψε αισθητά με τον υποβιβασμό, ωστόσο από την άφιξη του τεχνικού Ράσταβατς στον πάγκο της, ανέβασε στροφές και εξασφάλισε άνετα την παραμονή, ενώ για λίγο δεν τερμάτισε στην πρώτη 6άδα του πίνακα.

Για τη φετινή σεζόν, προφανώς και θα πρέπει να στοχεύει στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας, με την παραμονή να κρίνεται δεδομένη, αφού διαθέτει ένα ικανότατο ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στο μεταγραφικό κομμάτι, ξεχώρισαν ο μπακ Άλβαρες (Κίλμες), ο χαφ Ορόσκο (Βίγια Ντάλμινε) και ο εξτρέμ Γκόμες (Ουρακάν), όλοι Αργεντινοί.

Μάθετε τι ειναι η γκανιοτα στο στοιχημα εδώ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η αλήθεια είναι πως δεν διέθετε το απαιτούμενο υλικό για να κυνηγήσει κάτι καλύτερο και η 4η θέση την οποία κατέλαβε στο περασμένο πρωτάθλημα, φάνηκε πως ήταν η καλύτερη δυνατή πορεία για τα δεδομένα της. Αρκετές οι αλλαγές στον σύλλογο από πέρυσι. Λύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη και φέτος θα πορευτεί με τον άπειρο Ισπανό Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο της, τεχνικός ο οποίος κάνει προπονητικό ντεμπούτο σε πρώτη ομάδα.

Σημαντικές ήταν οι αλλαγές και στο ρόστερ, αποκτώντας ποιοτικούς παίκτες για την κατηγορία. Ξεχώρισαν ο αριστερός μπακ Βέλεθ (Άρης), ο δεξιός μπακ Σάντσες (Εστουδιάντες) και ο μεσοεπιθετικός Βιγιαφάνιες (Μασατλάν).

ΠΡΟΤΑΣΗ με την βετ365.

Διαβάστε την επιλογή μου στο Sentragoal.

Διαβάστε επίσης

Back to top button