Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γκάρι Ροντρίγκεζ: Φόβοι για θλάση και επιστροφή μετά το Μουντιάλ

Ο Γκάρι Ροντρίγκεζ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ και εκφράζονται φόβοι για θλάση του έμπειρου εξτρέμ. #slgr #olympiacosfc #GarryRodrigues #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Ο Γκάρι Ροντρίγκεζ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ και εκφράζονται φόβοι για θλάση του έμπειρου εξτρέμ.

Ο 31χρονος εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» αποχώρησε στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ, παραχωρώντας την θέση του στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκφράζει φόβους για θλάση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, κάτι που θα επιβεβαιωθεί μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η θλάση του Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στη δράση μετά το Mundial του Κατάρ, δεδομένου ότι απομένουν 2,5 εβδομάδες για την έναρξη της κορυφαία διοργάνωσης του πλανήτη.

Πλέον, στον Ολυμπιακό περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο Ροντρίγκες, μετά την επιστροφή της αποστολής των «ερυθρολεύκων» από την Γερμανία.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button