Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Σασουόλο – Τορίνο Προγνωστικά του Αγώνα 23/10/20

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με τη Σασουόλο να υποδέχεται την Τορίνο στο «Μαπέι Στέιντιουμ» στο πάμε στοίχημα.

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με τη Σασουόλο να υποδέχεται την Τορίνο στο «Μαπέι Στέιντιουμ» στο πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Σασουόλο, σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση. Η Τορίνο δέχεται εύκολα γκολ, επιλογή το Over 2.5 Goal με απόδοση 2.10. Σημαντικό για bet365 ποδόσφαιρο

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – Εκανε την περασμένη εβδομάδα μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της κατηγορίας. Βρέθηκε να χάνει στο 9’, ισοφάρισε στο 18’ με τον Μπεράρντι, δέχτηκε άλλα δύο γκολ στο 39’ και στο 60’. Στο 64’ ο Τζούρισιτς έκανε το 3-2, ο Καπούτο στο 70’ ισοφάρισε και στο 77’ ο Τομιγιάσου με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 3-4 υπέρ της!

Τρίτη διαδοχική «τεσσάρα» καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των νεοφώτιστων Σπέτσια και Κροτόνε. Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν και μπροστά από όλα τα μεγάλα ονόματα της χώρας.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν λείπουν τα προβλήματα. Οι Ρομάνια (Α.) και Τόλιαν (Α, 3/0) δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και απέχουν. Οι Ροζέριο (Α, 1/0), Χαρασλίν (ΜΕ, 1/0) προπονήθηκαν υποτυπωδώς και βρίσκονται στην αποστολή. Ο Μπογκά (Ε.) ήταν ο καλύτερος παίκτης της πέρυσι, αλλά φέτος δεν έχει λεπτό συμμετοχής, κάτι που ισχύει και για τον αρχηγό Μανιανέλι (Μ.), ο οποίος είναι ο άρχοντας των αποδυτηρίων. Αμφότεροι βρίσκονται εντός αποστολής αυτή τη φορά, δίχως αυτό να σημαίνει ότι προορίζονται για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Κονσίλι – Μούλντουρ, Κίρικες, Φεράρι, Κυριακόπουλος – Ομπιάνγκ, Λοκατέλι – Μπεράρντι, Τζούρισιτς, Χάρασλιν – Καπούτο

Δείτε επίσης το bet365 casino εδώ

ΤΟΡΙΝΟ – Ο Μπελότι (2 γκολ) δεν μπορούσε να τη σώσει μόνος του απέναντι στην Κάλιαρι. Ανοιξε το σκορ με πέναλτι στο 4’, δέχτηκε δύο τέρματα στο 12’ και στο 19’, ισοφάρισε σε 2-2 στο 49’, όμως στο 73’ δέχτηκε το μοιραίο τρίτο γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-3. Μοναδική ομάδα στην κατηγορία με μηδέν βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Εχει πάντως και ένα ματς λιγότερο, αυτό με την Τζένοα εκτός έδρας. Εξαλλοι οι οπαδοί με τον πρόεδρο Κάιρο. Λίγο πριν από τον αγώνα με την Κάλιαρι, κάποιοι άφησαν ένα πανό στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο των γραφείων της εφημερίδας La Stampa που έγραφε «Γουρούνι, πούλα». Πάνω σε αυτό υπήρχε μια γουρουνοκεφαλή στην οποία είχαν γράψει το όνομα του προέδρου: Κάιρο!

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (2ος Τ.), ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Κάλιαρι ενώ καθόταν στον πάγκο (διαμαρτυρήθηκε έντονα). Εκτός δράσης παραμένει ο Μπαζέλι (Μ, 16/0), αλλά δεν πρόκειται για απρόοπτο, τον είχε χάσει από πέρυσι. Δεν έχει ιδιαίτερο μέλλον στο Πιεμόντε ο Ίτσο (Α, 1/0) και το ότι χτύπησε δεν τον… βοηθάει, θα λείψει και αυτή τη φορά. Απρόοπτα προβλήματα δεν προέκυψαν, δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση το 4-3-1-2, με τον Σάσα Λούκιτς να αναλαμβάνει πιο ελεύθερο ρόλο.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-1-2): Σίριγκου – Βοϊβόντα, Μπρέμερ, Ν’ Κουλού, Ροντρίγκες – Λούκιτς, Ρινκόν, Λινέτι – Βέρντι – Μπονατσόλι, Μπελότι

Χρήσιμα Προγνωστικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button