ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Aίμα και άμμος» στο «Αθανάσιος Διάκος» (matchday)

Με πρωταγωνιστή όχι τη Ρίτα Χέιγουορθ και τον Άντονι Κουίν, αλλά τον ΠΑΣ Λαμία και την ΑΕΛ, σε ένα ντέρμπι όλα τα λεφτά! Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων αλλά και πιθανές ενδεκάδες. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Με πρωταγωνιστή όχι τη Ρίτα Χέιγουορθ και τον Άντονι Κουίν, αλλά τον ΠΑΣ Λαμία και την ΑΕΛ, σε ένα ντέρμπι όλα τα λεφτά! Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων αλλά και πιθανές ενδεκάδες. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα υποδεχθεί στις 17:15 την ΑΕΛ στο «Αθανάσιος Διάκος». Στόχος μόνο η νίκη για τους «κυανόλευκους».

Δεν είναι απλά ένας αγώνας. Σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται την ΑΕΛ, την ομάδα η οποία βρίσκεται από κάτω του στην βαθμολογία με 8 βαθμούς έναντι 10 των «κυανόλευκων» και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη!

Βέβαια, για το ίδιο αποτέλεσμα έρχεται και η ΑΕΛ στο ΔΑΚ και θα «παλέψει» κι΄αυτή με την σειρά της για το τρίποντο καθώς βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Η μεγάλη απουσία του Ταϊρόν, δυστυχώς αναγκάζει τον Μιχάλη Γρηγορίου να αλλάξει τα μέχρι τώρα πλάνα του, καθώς ο Ισπανός είχε σημαντικό ρόλο στη νέα Λαμία που είχε δημιουργήσει ο Έλληνας τεχνικός.

Βέβαια, εκτός από την απουσία του Ταϊρόν έχουμε και τις απουσίες του Μπατσάνα Αραμπούλι, του Ανταμά Μπα αλλά και του Τζέιμς Μάντζρεκαρ, ο οποίος ακόμη δεν έχει καταφέρει να μπει σε αποστολή της ομάδας.

Από την άλλη όμως, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, ο Αρμένιος Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την αποστολή της Λαμίας:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis -31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 12. Martinez Angel – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 24. Βύντρα Λουκάς – 37. Βλάχος Βαλεντίνος – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga – 16. Bejarano Danny – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 26. Bjarnason Elmar

Επιθετικοί: 7. Ghazaryan Gevorg – 9. Piti – 11. Καραμάνος Αναστάσιος  – 18. Romanic Lazar – 70. Deletic Milos

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Όπως σε κάθε αγώνα (περίπου) θα δούμε και στο πλαίσιο του ματς με την ΑΕΛ, μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Τις απουσίες και τις προσθήκες της Λαμίας τις αναφέραμε και θα προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα, μπαίνοντας στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου…

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Επασί θα είναι κάτω από το τέρμα, με τον Γαλλοκαμερουνέζου γκολκίπερ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δικαίως βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ σε συνεχόμενα ματς.

Στην άμυνα, η επιστροφή τόσο του Γιάννη Σκόνδρα όσο και του Άνχελ Μαρτίνεθ θα τους βρει και στη βασική ενδεκάδα, στα άκρα της ομάδας. Στο κέντρο, το γνωστό δίδυμο, Άνταμ Τζανετόπουλος και Ντάνιελ Αντέτζο, οι οποίοι όχι απλά έχουν «δέσει» αλλά έχουν δημιουργήσει ένα σχεδόν αλάνθαστο ντουέτο.

Στο κέντρο, ο Μπεχαράνο επιστρέφει και παίρνει θέση βασικού, με το «μηχανάκι» του ΠΑΣ, τον Φάνη Τζανδάρη να είναι δίπλα του σε ένα ακόμη ματς.

Τώρα, η απουσία του Ταϊρόν από τη θέση του «10αριου» έχει δημιουργήσει μερικά ερωτήματα. Ποιον τελικά θα επιλέξει ο Γρηγορίου για να αντικαταστήσει τον Ισπανό; Ο Βασιλακάκης αγωνίστηκε στη θέση αυτή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Έλληνας χαφ είναι το πιο πιθανό και σήμερα να αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή.

Στα άκρα, ο Ρόμανιτς αριστερά και ο Ντέλετιτς δεξιά δύσκολα αλλάζουν όμως τώρα πλέον έχουμε και την επιλογή του Γκαζαριάν. Στον αγώνα με την ΑΕΛ, λογικά θα τον δούμε να έρχεται από τον πάγκο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Τάσος Καραμάνος!

Τα αγωνιστικά νέα της ΑΕΛ

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον σημερινό  αγώνα με αντίπαλο την Λαμία αποτελείται από τους:

Bajic, Νagy, Σουλούκο, Καρανίκα, Acuna, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μιilosavljevic, Νικολιά, Πινακά, Nunic, Colombino, Cosic, Zizic, Ντουρμισάι, Ben-Hatira, Jusino, Maksymenko, Jakimovski, Graur, Trujic και Moukandjo.

Τώρα αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΛ, τότε θα επιλέξουμε τον Μπάγιτς στο τέρμα, τον Μπέρτο δεξιά τον Γιακομόφσκι αριστερά και στο κέντρο της άμυνας τον Ζίζιτς με τον Τσόσιτς.

Στο κέντρο Κολομπίνο και Μιλοσάβλιεβιτς ενώ πιο μπροστά τους ο Πινακάς. Στα άκρα, από τη μία ο Μπεν Χατίρα από την άλλη ο Νικολιάς ενώ στην κορυφή ο Ντουρμισάι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button