Β΄ ΦθιώτιδαςΕρασιτεχνικό ΠοδόσφαιροΠοδόσφαιρο

Νέος προπονητής της Θύελλας Ροδωνιάς ο Γιαννούτσος!

Με νέο προπονητή τον Γιάννη Γιαννούτσο, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β'Φθιώτιδας η Θύελλα Ροδωνιάς.

Με νέο προπονητή τον Γιάννη Γιαννούτσο, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’Φθιώτιδας η Θύελλα Ροδωνιάς.

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς ο Βασίλης Κρέτσης με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει πριν από λίγα λεπτά την συμφωνία της με τον Γιάννη Γιαννούτσο.

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Γιαννούτσος θα είναι και ποδοσφαιριστής όταν το χρειάζεται η ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Με τον Γιάννη Γιαννούτσο θα συνεχίσει στον πάγκο της η ομάδα μας, ο οποίος θα είναι ο προπονητής, αλλά και παίκτης όταν θα χρειάζεται. Τον καλοσωρίζουμε στο νέο του πόστο και του ευχόμαστε υγεία και καλοτάξιδος, με νίκες στα παιχνίδια της ΘΥΕΛΛΑΣ.

Να ευχαριστήσουμε εδώ και τον Βασίλη Κρέτση, για την προσφορά του την προηγούμενη περίοδο, όποια διάρκεια είχε αυτή, εξαιτίας της διακοπής του covid. Ο Βασίλης κατάφερε να συγκεντρώσει και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά ο κορωνοϊός μας χάλασε τα σχέδια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του και στην ομάδα που θα συνεχίσει να πορευτεί.

Ο Γιάννης θα συνεχίσει εκεί που σταμάτησε ο Βασίλης, δίνοντας ότι καλύτερο μπορεί, ώστε η ΘΥΕΛΛΑ, να συνεχίσει να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αρκεί να μην υπάρξουν βέβαια τα περσινά απρόοπτα του κορωνοϊού, που όλοι απευχόμαστε να συμβούν και πάλι.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν κατά διαστήματα ανακοινώσεις για το δυναμικό της ομάδας, το οποίο πάντως θα διατηρήσει τον βασικό της κορμό, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες προσθήκες

Διαβάστε επίσης

Back to top button