Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη στην αυλαία της SL

Η εντυπωσιακή Ξάνθη δοκιιμάζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα σε μία αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Super League.

Σε μια έδρα που έχει συνηθίσει να παίρνει ισοπαλίες, η Ξάνθη επιδιώκει σήμερα να διατηρήσει το αήττητο που κρατάει επτά αγώνες, αλλά και το αήττητο των τριών εκτός έδρας. Παράλληλα να συνεχίσει να κινείται σε ευρωπαϊκή τροχιά στη βαθμολογία. Οι τρεις τελευταίες νίκες και οι 13 βαθμοί στα πέντε τελευταία παιχνίδια την έχουν απογειώσει βαθμολογικά.

Απέναντι της ο Αστέρας, που πήρε μόλις τον πέμπτο του βαθμό στο Αγρίνιο, έστω στην εκπνοή. Και δεν μπορεί κανείς να τον πει τυχερό, αφού στην εκπνοή έχασε στη φετινή σεζόν από Ολυμπιακό και Ατρόμητο και ισοφαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ από τον Άρη ηττήθηκε μετά το 87′!

“Κύμα” ισοπαλιών παρατηρείται στα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ισχυρές ομάδες της περιφέρειας στο πρωτάθλημα Super League Σουρωτή.Τα τρία τελευταία και τα έξι από τα επτά τελευταία δεν είχαν νικητή, ενώ το έβδομο το κέρδισε η Ξάνθη. Ο Αστέρας δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία λοιπόν, ενώ στην έδρα του και τα τρία τελευταία ήταν ισόπαλα.Οι ισοπαλίες βέβαια είναι από την αρχή της συνύπαρξής τους συχνό φαινόμενο, αφού το 59% των αγώνων τους δεν έχει νικητή και στην Τρίπολη είναι ισόπαλα τα οκτώ από τα 13!

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3
Ισοπαλίες: 13
Νίκες Ξάνθης: 6

Με γηπεδούχο τον Αστέρα
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 1
Ισοπαλίες: 8
Νίκες Ξάνθης: 3

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button