Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει και Μπουένο ο Ιωνικός!

Κοντά σε συμφωνία με τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΝΠΣ Βόλος, Αλμπέρτο Μπουένο είναι ο Ιωνικός!

Κοντά σε συμφωνία με τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΝΠΣ Βόλος, Αλμπέρτο Μπουένο είναι ο Ιωνικός!

Aντιστροφα για την αναχώρηση του για Βώλακα, μετράει ο Ιωνικός. Οι «κυανόλευκοι» αναχωρούν την Κυριακή (11/7) για Δράμα, όπου θα πραγματοποίησουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το ρόστερ έχει «γεμίσει» αρκετά. Τους παλιούς Αναγνωστόπουλο, Μουστάκη, Τσιριγώτη, Φουρλάνο, Γκοτσούλια, Ματσούκα, Μάναλη, πλαισιώνουν οι Άουσμαν, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ιατρούδης, Κιάκος, Χουτεσιώτης, Μπάσα, Μύγας, Ντάλσιο, Βαφέας, Nτελγκάδο, Ρομαό. Ήδη ο αριθμός των παικτών στο ρόστερ έχει φτάσει τους 19 και δεν αποκλείεται μέχρι την αναχώρηση των «κυανολεύκων» για το βουνό, να αυξηθεί κι άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι Νικαιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Αλμπέρτο Μπουένο. Τον 33χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό, γνωστό από την θητεία του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στον ΝΠΣ Βόλος (9 συμμετοχές και δύο γκολ).

Εξαιρετικό το βιογραφικό του Ιβηρα επιτελικού μέσου, αφού πριν τους Θεσσαλούς, αγωνιζόταν στην Μποαβίστα (34 συμμετοχές, 5 τέρματα) ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ρεάλ Μαδρίτης, Βαγιεκάνο, Βαγιαδολίδ, Ντέρμπι Κάουντι, Γρανάδα, Λεγκανιές, Μάλαγα και Πόρτο.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button