FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Όταν ο Καραγιάννης έδινε βαθμούς… και «μοίραζε πόνο»!(pics+vid)

Σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία μπορεί να παίζει για την 17η αγωνιστική της SuperLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό, παρόλο αυτά σαν σήμερα πριν έναν χρόνο αντιμετώπιζε τον Αστέρα Τρίπολης στο ΔΑΚ της πόλης.

Σαν σήμερα 21/1 του 2018 ο ΠΑΣ Λαμία κέρδιζε με σκορ 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και έβαζε επί της ουσίας και το δεύτερο πόδι του προς το μέρος της παραμονής στη SuperLeague.

Το γκολ το είχε πετύχει ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, δίνοντας 3 υπερπολίτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Το LamiaSports θα σα θυμίσει τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι με μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν:

18η αγωνιστική SuperLeague

ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1–0

Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ να χαμογελάει και σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης έπειτα από ασίστ του Νίκου Παπαδόπουλου, του πρώην τερματοφύλακα της Λαμίας, στο 72΄έβαλε τον ΠΑΣ Λαμία μπροστά στο σκορ με 1-0 το οποίο έμεινε έως το τέλος του 90λεπτου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφυγε από το γήπεδο του ΔΑΚΛ με μία σπουδαία νίκη και τρεις βαθμούς στο τσεπάκι όπου στη συνέχει ήταν «χρυσός» για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Από τα στατιστικά του αγώνα βλέπουμε ότι και σε αυτό το παιχνίδι ο Αστέρας είχε την ευκαιρίες αλλά η Λαμία ήταν αυτή που ευστόχησε στη μία σημαντική τελική που είχε.

Θυμηθείτε πως ήρθε αυτό το 1-0:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button