ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ευχαριστούμε κόουτς!(pics)

Τα πεπραγμένα του Μάκη Χάβου στον ΠΑΣ Λαμία...

Τα πεπραγμένα του Μάκη Χάβου στον ΠΑΣ Λαμία…

Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία είναι εδώ και λίγες ώρες ο Μάκης Χάβος, 20 ημέρες πριν η ομάδα της Φθιώτιδας υποδεχθεί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό.

Πλέον η ομάδα αναζητά τον επόμενο προπονητή της, αλλά όπως και να έχει κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχάσει όλα αυτά που πρόσφερε ο Μάκης Χάβος στον ΠΑΣ Λαμία…

Και είναι πολλα! Για πάμε να δούμε μερικά από αυτά!

Ο Μάκης Χάβος ήρθε στον ΠΑΣ Λαμία στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018. Έκατσε στον πάγκο της Λαμίας για πρώτη φορά στην ήττα της ομάδας από τον Ατρόμητο με 1-0 και έμελλε να συνεχίσει σε άλλα 36 (37 σύνολο) παιχνίδια!

Από αυτά τα 37 παιχνίδια, έδωσε 13 νίκες στη Λαμία, έχασε 12 ματς και σε άλλα 12 η ομάδα του ήρθε ισόπαλη…

Η Λαμία με προπονητή τον Μάκη Χάβο πήρε συνολικά, 37 πόντους στο πρωτάθλημα!

Πολλές ήταν οι σημαντικές νίκες της Λαμίας με προπονητή τον Χάβο, όμως ορισμένες θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες των οπαδών.

Μία από αυτή είναι το διπλό μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου με γκολ του Τομάς η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό και πήρε το εισιτήριό της για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πριν φτάσει όμως εκεί, έπρεπε να αφήσει έξω τον Παναθηναϊκό… ενώ δύο είναι τα «διπλά» που άλλαξαν πορεία στον ΠΑΣ την περσινή χρονιά και αυτά είναι μέσα στη Λάρισα επί της ΑΕΛ και στην Κρήτη επί του ΟΦΗ. Κανείς επίσης δεν μπορεί να αφήσει έξω, τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της φθιωτικής ομάδας στα χρόνια της στην SuperLeague και το 0-7 επί του Απόλλων Λάρισας για το Κύπελλο.

Τέλος, εκτός από τους αριθμούς που άφησε πίσω του ο Χάβος, η νοοτροπία που πέρασε στην ομάδα παρουσίασε μία διαφορετική Λαμία, πιο επιθετική, με πρωτοβουλίες και χαρακτήρα νικητή!

Η καλύτερη επαρχιακή ομάδα της SuperLeague! Aυτός ήταν ο περσινό τίτλος του ΠΑΣ Λαμία!

Αυτά είναι τα πεπραγμένα του Χάβου στον ΠΑΣ Λαμία! Ευχαριστούμε κόουτς! Εις το επανιδείν

Διαβάστε επίσης

Back to top button