Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σιβυλλική δήλωση του Ζιντάν για Μπέιλ

Ο ΓκάρεθΜπέιλ πραγματοποίησε ακόμα μια αναιμική εμφάνιση στο ματς της Ρεάλ με τη Μπέτις, αντικαταστάθηκε στο 73’ και μια φράση του ΖινεντίνΖιντάν στη συνέντευξη τύπου τροφοδότησε νέα σενάρια για το μέλλον του Ουαλού.

Ο ΓκάρεθΜπέιλ υπήρξε μια μεγάλη ποδοσφαιρική επένδυση της Ρεάλ και ειδικά του προέδρου της, ΦλορεντίνοΠέρεθ. Ήρθε έναντι 100 εκατ. από την Τότεναμ το 2010, ωστόσο οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να αποδώσει στο επίπεδο που περίμεναν οι διοικητικοί και τεχνικοί κύκλοι του «Μπερναμπέου».

Αυτές οι μεταπτώσεις στην αγωνιστική του κατάσταση φαίνεται πως θα αποτελέσουν και την αιτία του διαζυγίου με την «λευκή» ομάδα. Ο Ουαλός επέστρεψε πριν λίγο καιρό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού ανάρρωσε από έναν ακόμα τραυματισμό, όμως δεν μπορεί και πάλι να κάνει τη διαφορά στη Ρεάλ.

Στο κυριακάτικο ματς με τη Μπέτις κινήθηκε εκ νέου σε ρηχά νερά και αντικαταστάθηκε από τον Ζιντάν στο 73ο λεπτό. Μάλιστα όταν ζητήθηκε από τον Γάλλο προπονητή να σχολιάσει την κακή εμφάνιση του Μπέιλ, εκείνος αρκέστηκε να πει: «Λοιπόν, έκανε το παιχνίδι του», φράση που έδωσε τροφή στις φήμες που θέλουν τον δυναμικό εξτρέμ να αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Ουσιαστικά ο Ζιντάν με αυτή τη φράση δεν στήριξε τον παίκτη του στην κακή του μέρα, κάτι που κάποιοι μεταφράζουν ως τέλος εποχής στις σχέσεις των δύο πλευρών…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button