Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το δώρο του Φράγκου που συγκίνησε τον Κάλλιστο Διακογεωργίου

Μια πολύ ιδιαίτερη και συνάμα συγκινητική έκπληξη περίμενε στο γραφείο του τον Κάλλιστο Διακογεωργίου!

Μια πολύ ιδιαίτερη και συνάμα συγκινητική έκπληξη περίμενε στο γραφείο του τον Κάλλιστο Διακογεωργίου!

Ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Φράγκος του έστειλε την σημαία της ποδοσφαιρικής Κυπριακής ομάδας Κερύνειας (ΠΑΕΕΚ) με την οποία πρόσφατα πανηγύρισε την άνοδο (για πρώτη φορά στην ιστορία της) στην Α’ Εθνική. Με δικό του τέρμα τον περασμένο Μάιο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, έστειλε τους φίλους της ομάδας στον έβδομο ουρανό πανηγυρίζοντας, ανεβαίνοντας στα κάγκελα με τη συγκεκριμένη σημαία.

Η παράδοση στο γραφείο του κ. Διακογεωργίου, έγινε από τον πατέρα του ποδοσφαιρική σε μια πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή. Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου είναι ένας άνθρωπος που έχει σταθεί δίπλα στον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο Μιχάλης Φράγκος με δηλώσεις που έκανε, τόνισε τα ακόλουθα:

«Αφιέρωσα τη σημαία της Κερύνειας σε έναν αγαπημένο φίλο, τον Κάλλιστο Διακογεωργίου που με έχει στηρίξει από μικρό παιδί και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και τώρα. Είναι ένα συμβολικό δώρο γεμάτο ιστορία, ξενιτιά και πόνο. Ήταν μια μοναδική στιγμή η κατάκτηση της ανόδου. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την μεγάλη επιτυχία και εμείς του δώσαμε πολύ μεγάλη χαρά καθώς η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να ανέβει στην Α’ Εθνική. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για τον κ. Διακογεωργίου».

Πηγή: news12.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button