FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα ονόματα πολλά, οι επιλογές αμέτρητες αλλά οι επιθυμίες συγκεκριμένες!

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε. Τα ονόματα που ακούγονται ή έχουν γραφτεί για τον ΠΑΣ Λαμία είναι πολλά όμως οι επιλογές που θα κάνει ο Μάκης Χάβος είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Οι μεταγραφές έχουν πλέον αρχίσει και επίσημα, από εχθές για να είμαστε πιο σωστοί. Η Λαμία έχει πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη της μεταγραφή και αυτή είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο.

Ο Μπεχαράνο αγωνίζεται σε μία θέση όπου ο Χάβος ήθελε σίγουρα έναν ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να «ξελαφρώσει» την δυάδα των Μπλάζιτς και Δημούτσου και να βάλει λίγο σκληρότητα στα χάφ του.

Τώρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Έλληνας προπονητής έχει αναγνωρίσει πως υπάρχει πρόβλημα στα εξτρέμ της ομάδας, στην άμυνα και στην επίθεση όσο αφορά το βάθος στον πάγκο.

Θέσεις όπως αυτές του δεξιού εξτρέμ, του κεντρικού αμυντικού αλλά και του σέντερ φορ θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες πως θα ενισχυθούν.

Ονόματα έχουν ακουστεί αρκετά, αλλά όπως έχουμε αναφέρει ήδη πολλές φορές θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΣ Λαμία και θα είναι καλύτεροι από αυτούς που αποχώρησαν ή θα καθήσουν στον πάγκο.

Όχι ποδοσφαιριστές που προτείνουν οι μάνατζερς…

Το καλό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σε σχέση με τις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι πως οι προπονητές και γενικά οι αρμόδιοι έχουν δει ήδη για κάποιους μήνες την ομάδα να αγωνίζεται και ξέρουν τις αδυναμίες της και που ακριβώς χρειάζεται ενίσχυση.

Αυτό που περιμένουμε εμείς και ως δημοσιογράφοι αλλά και ως οπαδοί, είναι πως θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις, ενδεκαδάτες και ποιοτικές και προφανώς όχι μεταγραφές όπως αυτές που έγιναν πέρυσι τον Γενάρη…

Τι έκανες ΠΑΣ Λαμία… πέρυσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button