Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Μακ η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΣ Λαμία συνεχίζεται, με επιστροφές.

Στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ρόμπερτ Μακ να παίρνει μέρος στην προετοιμασία για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Super League με τον ΠΑΣ Λαμία, στις 15/10.

Πιο αναλυτικά:

Μετά το ρεπό της Κυριακής, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στην δουλειά το απόγευμα της Δευτέρας (09.10) στην Νέα Μεσημβρία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τον αριθμό ετοιμοπόλεμων παικτών να αυξάνεται.

Ο Δικέφαλος μπαίνει σε αγωνιστική εβδομάδα και η προετοιμασία για την επανέναρξη και την αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας της Κυριακή (15.10, 16:00) ξεκίνησε.

Η προπόνηση ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση, η οποία ήταν ελαφρώς διευρυμένη με σκοπό την ομαλή επανένταξη των παικτών.

Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το πρώτο δούλευε στον τομέα της τακτική με τον προπονητή, το δεύτερο έπαιζε δίτερμα σε μικρό χώρο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε ο Ρόμπερτ Μακ , που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σλοβακίας, καθώς και οι Δημήτρης Λημνιόςκαι Αχιλλέας Πούγγουρας που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.

Ατομικό έκανε ο Τζάλμα Κάμπος , αλλά ιδιαίτερα υψηλής έντασης, ως ένα τελικό τεστ ετοιμότητας. Ο Ανγκολέζος ανταποκρίθηκε πολύ καλά και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Την Τρίτη (10.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 17:00.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button