Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Όσκαρ ανατροπής… για την Α.Ε Μαλεσίνας! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε την Α.Ε Μαλεσίνας στο γήπεδο της Ροδίτσας.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε την Α.Ε Μαλεσίνας στο γήπεδο της Ροδίτσας.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο γήπεδο της Ροδίτσας, την Α.Ε Μαλεσίνας.

Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο έφτασε στη νίκη με ανατροπή 1-3 σκορ επί του Ολυμπιακού και βρίσκεται πλέον πρώτη στη βαθμολογία λόγω του σημερινού ρεπό του Αστέρα Σταυρού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα πανέμορφο γκολ του Σάκη Ζήσιμου στο 7΄, όπου μετά από σέντρα του Κραββαρίτη ο μεσοεπιετικός της λαμιώτικης ομάδας «κρέμασε» τον Καπετάνο για το 1-0.

Στο 9΄ο Ζήσιμος είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντωνίου έκανε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Καπετάνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μαλεσίνας κατάφερε και γύρισε το εις βάρος της κατάσταση. Στο 48΄ο Δέδες με απίστευτη εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Μαγκλάρα κάνοντας το 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Δουβάρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού και με πλασέ στην απέναντι πλευρά του Μαγκλάρα έκανε την ανατροπή του σκορ πετυχαίνοντας το 1-2.

Στο 73΄η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου «σφράγισε» τη νίκη με τον Γιώργο Λελούδα να σκοράρει από κοντά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δέδε για το τελικό 1-3.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button