FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχασε… αλλά δεν απογοήτευσε!

Ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία που δεν απογοήτευσε όμως, δείχνοτας πως έχει πολύ καλές βάσεις…

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με σκορ 0-1, χάρη σε πέναλτι του Φορτούνη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΠΑΣ Λαμία έκανε το απίστευτο, δημιουργώντας 11 τελικές στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ-πέναλτι του Φορτούνη στο 29΄, μετά από μαρκάρισμα του Αναστασιάδη στον Πάρντο.

Δοκάρι για την φθιωτική ομάδα στο 35΄ με τον Βουό…

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Λαμία ήταν αυτός έχασε τις ευκαιρίες, μάλιστα είχε 8 τελικές και οι 2 εντός εστίας, ενώ ο Ολυμπιακός μόλις 2 με 1 εντός περιοχής.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 3΄με μια σέντρα του Ακόστα, η φάση σταμάτησε για επιθετικό φάουλ του Πίτι στον Ρέτσο. Δύο λεπτά αργότερα ο Πίτι απείλησε κάνοντας το πλασέ από πλεονεκτική θέση, ο Καπίνος όμως του όχι σώζοντας την ομάδα του Ολυμπιακού.

Στο 12΄ο Παντελιάδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βουό πήδηξε πιο ψηλά από όλους αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά. Λίγο αργότερα και άλλη φάση για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, όταν ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε την κάθετη πάσα, η μπάλα πήγε στον Μπλάζιτς, αυτός έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Καπίνο.

Στο 20΄ μια σέντρα του Μάριν, ο Παπαδόπουλος βγήκε και μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Η πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 23′ όταν ο Οφόε έκανε το γύρισμα μετά από ωραία συνεργασία με τον Πάρντο, ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ προ του Μπεν. Στο 29΄ήρθε το πέναλτι για τους Πειραιώτες, όταν ο Αναστασιάδης ανέτρεψε τον Πάρντο εντός περιοχής με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να δείχνει χωρίς δεύτερη σκέψη την βούλα του πέναλτι, σε μια πολύ αυστηρή απόφαση.

Ο Φορτούνης εκτέλεσε εύστοχα απέναντι στον Παπαδόπουλο και έκανε το 0-1. Στο 35΄ ο Πατρίκ Βουό έχασε καταπληκτική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν μετά από πλάγιο του Παντελιάδη, έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Καπίνο. Απίστευτη ευκαιρία για την φθιωτική ομάδα με τον Ιβοριανό φορ.

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 51΄μια σέντρα-σουτ του Πάρντο, ο Παπαδόπουλος την έδιωξε σε κόρνερ. Στο 54΄ο ΠΑΣ Λαμία ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ρέτσου πάνω στον Βουό.

Μια ακόμη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, στο 59΄με τον Μάριν να μην καταφέρνει να βάλει καλά την προβολή μετά το γύρισμα του Πάρντο από τα δεξιά. Στο 67΄ο Ανσαριφάρντ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Παπαδόπουλο μετά από συνεργασία με τον Φορτούνη, αλλά ο Ασίγκμπα προλαβαίνει πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Στο 70΄ο Μίλιτς δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Λίγα λεπτά αργότερα ο Βουό και πάλι με κεφαλιά απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ για ακόμη μια φορά.

Τίποτα το ιδιαίτερο στα επόμενα λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΣ Λαμία προσπαθούσε να πιέσει και να κάνει το κάτι παραπάνω και να ισοφαρίσει το σκορ αλλά χωρίς αποτελέσμα όλες οι προσπάθειες. Ένα σουτ του Μπλάζιτς στο 83΄δεν απείλησε τον Καπίνο.

Σουτ του Ακόστα στο 90΄ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε άουτ με αυτή να είναι η τελευταία φάση του αγώνα…

Το 0-1 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλη, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό, Πίτι.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ρομαό, Φορτούνης, Οφόε, Ζιλέ, Ομάρ, Μίλιτς, Ρέτσος, Πάρντο, Μπεν, Μαρίν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button