Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προγραμματίζει εμβολιασμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε προγραμματισμό εμβολιασμών προβαίνει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ήδη έχουν κάνει κι άλλες ΠΑΕ της Super League.

Σε προγραμματισμό εμβολιασμών προβαίνει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ήδη έχουν κάνει κι άλλες ΠΑΕ της Super League. Η διοργανώτρια αρχή έχει χορηγήσει σε όλες τις ομάδες το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson, ώστε όλοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουν αποκτήσει ανοσία.

Φυσικά όσοι νόσησαν δεν θα το κάνουν σε αυτή τη φάση και ο ΠΑΣ έχει αρκετούς τέτοιους παίκτες που είχαν κολλήσει λίγο μετά το Πάσχα, ενώ πρόσφατα προέκυψαν και δύο ακόμα κρούσματα, τα οποία δηλώθηκαν κανονικά στη ΓΓΑ και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες απομόνωσης των κρουσμάτων.

Να σημειωθεί ότι στα κρούσματα όλου αυτού του διαστήματος ήταν και ποδοσφαιριστής που είχε κάνει το εμβόλιο με δική του πρωτοβουλία και κόλλησε λίγες μέρες μετά. Ωστόσο δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα, αφού το εμβόλιο τον προστάτευσε. Μάλιστα απ’ ό,τι φαίνεται δεν μετέδωσε σε άλλους.

Εξυπακούεται ότι στους εμβολιασμούς που προγραμματίζουν οι ΠΑΕ θα εμβολιαστούν μόνο όσοι το επιθυμούν, αφού δεν είναι υποχρεωτικό για τους παίκτες της Super League.

Όσο για τα τεστ, αυτά προς το παρόν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα προβλέπεται να πραγματοποιούνται κανονικά, αλλά δεν αποκλείεται αργότερα να μη χρειάζεται να τα κάνουν παίκτες που θα έχουν εμβολιαστεί.

πηγή: Super-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button