Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

McGregor vs Poirier: «Καταστροφή» για τον Notorious! (vid)

Μία πολύ κακή στιγμή στην καριέρα του Ιρλανδού που ίσως είναι η χαριστική βολή

Μία πολύ κακή στιγμή στην καριέρα του Ιρλανδού που ίσως είναι η χαριστική βολή.

Μία από τις πιο οδυνηρές στιγμές της καριέρας του έζησε ο Conor McGregor πριν από λίγη ώρα με αντίπαλο τον Dustin Poirier. Δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα σε έναν γύρο από τον Αμερικανό, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός ο οποίος υπέστη.

Ο Notorious μπήκε με διαφορετικό στυλ στο τρίτο ματς, προσπαθώντας να ελέγξει την απόσταση και να χαλάσει το παιχνίδι του Poirier με λακτίσματα. Η γενική εικόνα του παιχνιδιού έδειξε, πως ούτε αυτός ο τρόπος ευδοκίμησε για τον McGregor που την περισσότερη ώρα ήταν στο έδαφος και το ground and pound του Poirier τον έφθειρε.

Λίγα δεύτερα πριν το τέλος του πρώτου γύρου οι δύο αθλητές σηκώθηκαν όρθιοι. Ο McGregor επιχείρησε ένα τελικό λάκτισμα, που μπλόκαρε ο Poirier, με αποτέλεσμα να σπάσει το καλάμι του Ιρλανδού!

Ένα τρομακτικός τραυματισμός που ανάγκασε τον γιατρό του παιχνιδιού να δώσει το τελικό αποτέλεσμα ως ΤΚΟ. Ο McGregor ήταν συντετριμμένος αλλά και οργισμένος με την κακιά στιγμή, εν αντιθέσει με τον Poirier που βρήκε την ευκαιρία να βγάλει όλη την πίεση των προηγούμενων ημερών και να τονίσει πως νιώθει δικαιωμένος από την έκβαση του αγώνα.

Πλέον ο Poirier θα κοντραριστεί με τον Charles Oliveira ενώ είναι άγνωστό το μέλλον του McGregor μετά το σημερινό ματς.

 

πηγή: fightsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button