Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη Ρόδο και επίσημα ο Αντωνίου!

Αντωνίου με την «βούλα» στην Ρόδο – «Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Super League».

Αντωνίου με την «βούλα» στην Ρόδο – «Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Super League».

Το «τιμόνι» της Ρόδου ανέλαβε και επίσημα ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα στην Super League μετά από 38 χρόνια

Νέος τεχνικός της Ρόδου είναι με κάθε επισημότητα ο Σωτήρης Αντωνίου καθώς ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της υπόθεσης με τον Έλληνα τεχνικό να βάζει την υπογραφή του και να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.

Ο Αντωνίου θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό τον Ιωάννη Προβιδά και ως αναλυτή τον Μιχαήλ Χαρίτο, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Ιωάννης Καραμπίνης και γυμναστής ο Χαράλαμπος Παναγούλης.

«Στόχος η επιστροφή στην Super League μετά από 38 χρόνια»

Πλέον άπαντες στρέφουν τον ενδιαφέρον τους στο πως η ομάδα θα πετύχει το μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Super League μετά από 38 χρόνια. Μάλιστα σε αυτό αναφέρθηκε και ο Σωτήρης Αντωνίου με δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της πρόσληψης του. «Είναι τιμή μου που θα καθοδηγήσω μια ιστορική ομάδα την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ .

Ευχαριστώ τον κ. Μαρτίνη και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η πρόκληση αυτής της νέας σελίδας στην καριέρα μου είναι πολύ μεγάλη.

Στόχος η σκληρή δουλειά ώστε μετά από 38 χρόνια να οδηγήσω την ομάδα της Ρόδου στην μεγάλη κατηγορία» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button