Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο παλιός γνώριμος Γιαταρά…

Ο επιθετικός από την Γουινέα επιστρέφει ξανά στη λίστα. Τι λέει το σκάουτινγκ και ποιες οι προϋποθέσεις.

Ο Μοχάμεντ Γιαταρά επανέρχεται στη λίστα του Άρη. Ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ αφού ήταν μέσα στις επιλογές τόσο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2019 όσο και του περασμένου καλοκαιριού (επιλογή του σκάουτερ της ομάδας Γιώργου Κικερίδη) αλλά τότε δεν τον άφησε η γαλλική ομάδα.

Ο 27χρονος επιθετικός από την Γουινέα έλυσε μετά από τέσσερα χρόνια το συμβόλαιό του με την Οσέρ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Με την γαλλική ομάδα έκανε 82 συμμετοχές, πέτυχε 22 γκολ και είχε και εννιά ασιστ (φέτος είχε 11 συμμετοχές και τρία γκολ). Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Β΄ ομάδα της Λυών, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Αρλ και στην Τρουά Β. Την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ανζέ, ενώ ακολούθησε η Σταντάρ Λιέγης, η οποία πλήρωσε δυο εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει. Το 2016 τον βρήκε να επιστρέφει και πάλι ως δανεικός στην Ανζέ, ενώ το 2017 βρέθηκε στην Οσέρ και πάλι με την μορφή δανεισμού.

Η Γαλλική ομάδα απέκτησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή την ίδια χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιαταρά είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, όπου έχει καταγράψει 36 συμμετοχές με 12 γκολ. Είναι φορ περιοχής και το μεγάλο του ατού δεν είναι τόσο η τεχνική του όσο η ταχύτητά του.

Ο Γιαταρά εφόσον αποκτηθεί προορίζεται για δεύτερη λύση στην επίθεση (πίσω από τον Σαντίκου ή όποιον άλλο φορ περιοχής αποκτηθεί), αρκεί βέβαια να συνάδει και με το οικονομικό αφού οι κιτρινόμαυροι δεν επιθυμούν να δώσουν περισσότερα από 150.000 ευρώ συν μπόνους.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button