Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πώς έπεισε τον Βάτσλικ ο Μοντέστο

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τόμας Βάτσλικ στον Ολυμπιακό, με τον Φρανσουά Μοντέστο να παίζει κομβικό ρόλο στις επαφές με τον Τσέχο τερματοφύλακα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τόμας Βάτσλικ στον Ολυμπιακό, με τον Φρανσουά Μοντέστο να παίζει κομβικό ρόλο στις επαφές με τον Τσέχο τερματοφύλακα.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος ήρθε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσίαση του πλάνου που τέθηκε από τον Φρανσουά Μοντέστο. «Μιλήσαμε πολύ με τον Φρανσουά Μοντεστό, μου ανέλυσε το πλάνο του προπονητή και ότι σκέφτεται για μένα, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής γκολκίπερ.

Ο 32χρονος πορτιέρο υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές / εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν σήμερα και εντός της ημέρας θα υπογράψει το συμβόλαιό του (για 2+1 χρόνια) και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ.

Η εφημερίδα «Φως των Σπορ» αποκαλύπτει το παρασκήνιο της επικείμενης μεταγραφής του Βάτσλικ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο Euro 2020 και ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει αθόρυβα να έρθει σε επαφή μαζί του, αποσπώντας τη θετική απάντησή του.

Το μεγάλο εμπόδιο ήταν η προμήθεια που ζητούσε ο μάνατζερ του παίκτη και η επιθυμία του παίκτη να περιμένει τι προτάσεις θα έχει μετά την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Με το που ολοκληρώθηκε η πορεία της Τσεχίας στο Euro 2020, ο Φρανσουά Μοντέστο επικοινώνησε μαζί του την αμέσως επόμενη μέρα και του ανέλυσε το πλάνο που υπάρχει στον Ολυμπιακό, του έλυσε όλες τις απορίες που μπορεί να είχε και τον ενημέρωσε για τους στόχους της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο Βάτσλικ απάντησε θετικά, αλλά οι μάνατζέρ του έβαζαν εκ νέου εμπόδια για τη μεταγραφή, αφού η Νάπολι φέρεται να πρόσφερε περισσότερα χρήματα για να τον πείσουν να μετακομίσει στην Ιταλία μετά την λήξη του συμβολαίου του με τη Σεβίλλη.

Ο διεθνής γκολκίπερ, όμως, είχε ενθουσιαστεί με όσα του είπε ο επικεφαλής του «ερυθρόλευκου» τμήματος σκάουτινγκ και τελικά έδωσε οριστικά τη θετική του απάντηση την Πέμπτη το βράδυ.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button