Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προχωράει την περίπτωση του Χατζισαφί η ΑΕΚ!

Το όνομα το Εχσάν Χατζισαφί, παίζει από το πρωί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, μετά από την αποκάλυψη του Κώστα Πλιάτσικα στην «Ώρα Των Σπορ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η περίπτωση του αρχηγού της εθνικής Ιράν είναι τελικά σε πρώτο πλάνο στην Ένωση κι αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Το όνομα το Εχσάν Χατζισαφί, παίζει από το πρωί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, μετά από την αποκάλυψη του Κώστα Πλιάτσικα στην «Ώρα Των Σπορ». Η αίσθηση που υπήρχε αρχικά ήταν πως ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Ιράν, είναι μεταξύ επιλογών που έχουν εξεταστεί τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, είναι πολύ πιο προχωρημένη υπόθεση. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο Χατζισαφί είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί από την ΑΕΚ.

Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από την παρουσία του σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό τη σεζόν 2017-2018, αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια στην πατρίδα του. Αρχικά στην Τράκτορ Σαζί και στην συνέχεια από τον περασμένο Μάρτιο στην Σεπαχάν. Ωστόσο ψάχνει και ο ίδιος την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου εκτός από την Ελλάδα έχει αγωνιστεί και στην FSV Frankfurt στην 2η κατηγορία της Μπουντεσλίγκα. Την ΑΕΚ την έχει απασχολήσει και παλιότερα, πριν έρθει για λογαριασμό του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού (ουσιαστικά του Ολυμπιακού…) και είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του.

Ο 31χρονος ύψους 1,79 ποδοσφαιριστής, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί κυρίως ως αριστερός μπακ, ωστόσο την τελευταία τριετία και στην εθνική και στο πρωτάθλημα της χώρας του παίζει αρκετά και στα χαφ, όπως και πιο μπροστά αριστερά. Αυτό ίσως να παίζει ρόλο και στο σκεπτικό της ενδεχόμενης απόκτησης του από την ΑΕΚ. Στην παρούσα φάση τόσο οι άνθρωποι του σχεδιασμού όσο και ο ίδιος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δίνουν μεγάλη βάση στο να έχει χώρο και ο Μάριος Μιτάι, που εμφανίζεται πάρα πολύ βελτιωμένος και κυρίως αλλαγμένος σε φυσικά χαρακτηριστικά ως τώρα στην προετοιμασία. Και ο προπονητής του δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από αυτόν. Οπότε η δυνατότητα με την απόκτηση του Χατζισαφί να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία και στον τρόπο που θα χρησιμοποιείται ανά περίσταση, πολύ πιθανό να παίζει ρόλο στο σκεπτικό εντός ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή η προοπτική της απόκτησης του Χατζισαφί είναι πολύ ισχυρή και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button