Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόταση από ομάδα της SuperLeague 2 για Μπιανκόνι!

Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Μιγκέλ Μπιανκόνι έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και ήδη φέρεται να έχει πρόταση στα χέρια του.

Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Μιγκέλ Μπιανκόνι έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και ήδη φέρεται να έχει πρόταση στα χέρια του.

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι αποχώρησε από τον Λεβαδειακό και η Καλαμάτα έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον βραζιλιάνο φορ.

O Mιγκέλ Μπιανκόνι δεν «κόλλησε» στον Λεβαδειακό και αποχώρησε. Λίγα πράγματα από τον βραζιλιάνο επιθετικό στη Βοιωτία που πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό του, με την Καλαμάτα να φαντάζει ως πιθανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Μπιανκόνι έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες της Super League 2, αλλά ελάχιστες μπορούν να φτάσουν το κασέ του. Μια εξ αυτών η «Μαύρη Θύελλα», η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του έχει κάνει πρόταση που ξεπερνάει τις 60 χιλιάδες ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο.

Ο Μπιανκόνι εκτος από τον Λεβαδειακό έχει περάσει από τη Λαμία, ενώ μας πρωτοσυστήθηκε ως ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, το καλοκαίρι του 2018.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, οι Μεσσήνιοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση και στον Χρήστο Ρόβα, ενώ παλεύουν και την περίπτωση ενός μεσοεπιθετικού που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες της Super League 1.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button