Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Πληγωμένοι οι γηπεδούχοι, τελικός για τους φιλοξενούμενους

Ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Λεβαδειακό σε ένα σημαντικό ματς και για τους δύο, αλλά τους φιλοξενούμενους να καίγονται ακόμη περισσότερο για τη νίκη.

Ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον Λεβαδειακό σε ένα σημαντικό ματς και για τους δύο, αλλά τους φιλοξενούμενους να καίγονται ακόμη περισσότερο για τη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ισόπαλα έχουν ολοκληρωθεί τα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, με τις δύο αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στην Τρίπολη να έχουν τελειώσει 0-0. Αυτές είναι και οι μόνες συναντήσεις τους με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης που δεν έχει σημειωθεί γκολ.

Για το φετινό πρωτάθλημα η αναμέτρηση στην Βοιωτία ολοκληρώθηκε με 1-1, ενώ στην Τρίπολη στις 15 Ιανουαρίου 2023 οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Μάλιστα αυτές ήταν οι πρώτες ισοπαλίες στην ιστορία των αναμετρήσεων τους στην Τρίπολη, αφού μέχρι το 0-0 στις 7 Απριλίου 2019 – υπήρχαν οκτώ νίκες του Αστέρα και δύο του Λεβαδειακού εκεί.

Ο Αστέρας Τρίπολης τελείωσε το πρωτάθλημα με τρεις διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες, όλες με γκολ, ενώ πήρε τη νίκη με 2-1 στην 1η αγωνιστική των Playouts με τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις και πήρε τους τρεις βαθμούς μετά τις 30 Ιανουαρίου 2023, όταν είχε επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού.

Ο Λεβαδειακός δεν έχει σημειώσει νίκη μακριά από την έδρα του αυτή τη σεζόν, και λόγω της απουσίας του από την Super League τα τελευταία χρόνια, η τελευταία ήταν στις 24 Φεβρουαρίου 2019 με 1-0 στην Ξάνθη.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 15-5

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο, Ιγκλέσιας – Μπαρτόλο, Κρέσπι, Σίτο – Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ – Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ – Τσάπρας, Νταμπό, Νίκας, Μεχία, Παναγιώτου – Γιαννιώτας, Σαχπεκίδης.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Καραγκιζόπουλος, Στάικος, 4oς Κατοίκος, VAR: Περράκης, Φωτόπουλος)

Διαβάστε επίσης

Back to top button